Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Riidr One - Ny dansk e-bogsservice

Riidr One - Ny dansk e-bogsservice

Ny dansk service giver danskerne tusindvis af e-bøger og lydbøger på abonnementsbasis.

Torsdag præsenteres Riidr One, der er en ny dansk e-bogsservice, der på abonnementsbasis giver adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger.

Vi har tidligere skrevet om Mofibo, der også er en dansk e-bogsservice, der for 99 kroner om måneden giver adgang til et udvalgs af bøger, der frit kan læses, så længe man betaler sig abonnement.

Riidr One bliver uden tvivl en konkurrent til Mofibo, men Riidr One adskiller sig ved kun at tage 69 kroner om måneden og have lidt anderledes vilkår for læsning af bøger.

Hos Riidr One kan man læse starten af alle bøger og hver måned udvælge én bog, blandt 6.500 bøger, som man ønsker at læse.

Det lyder måske umiddelbart som et mindre godt tilbud, end hvad Mofibo kan tilbyde, men hos Riidr One har man taget udgangspunkt i, at det er de færreste der har tid til at læse flere bøger om måneden, og desuden ejer du efterfølgende de bøger du har læst.

Riidr One findes både til iOS, Android, e-readers. Første måned kan fås for 35 kroner og herefter er prisen 69 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan Christensen 11-07-2013 20:29:03

Har prøvet til Sony ebog læser, virker perfekt

0 0
Sven A. 11-07-2013 14:51:23

Jeg har prøvet app til android, og det er ikke det bedste program jeg har prøvet, heller ikke det næstbedste.... dette app ligger langt nede på listen, da det virker ikke som programmet er gennemtestet før det blev udgivet... ihvertfald ikke android versionen.

Bare det med at skifte sider, tager lang tid. Skifte fra lys til mørk baggrund, gør at billederne får udseende som negative billeder.

Jeg vil gerne prøve det igen, men så skal det også blive bedre end som det er nu.

android version, ikke godt nok endnu.

0 0
Om brug af cookies