Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ring gratis til familie og venner

Ring gratis til familie og venner

Opret en gruppe på seks Telia-numre og ring gratis til dem. Til en forandring (i telebranchen) opkræves intet ekstra abonnement eller afgifter. Løsningen åbner senere på ugen.

Vælg seks familiemedlemmer med Telia-abonnementer og ring gratis til dem. Den er konceptet bag Telia Fri Familie.

Løsningen kan sammenlignes med 'favorit-numre' som eller 'venne-numre' som kendes fra andre selskaber. Den store forskel er blot, at der ikke opkræves betaling for produktet - der skal altså ikke betales for at opnå rabat.

 - "Telebranchen er generelt ramt af høj interesse men lav troværdighed. Derfor er det en udfordring for os, at fortælle kunderne at vi i denne løsning, ikke har gemt noget bag gardinerne", siger Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia til Mobilsiden.dk

Når der ringes op til en person i familiegruppen afregnes der hverken opkaldsafgift eller anden form for taksering. Dog kan et opkald kun vare 60 minutter pr gang, ligesom der er tale om max ti timers samtale til hver enkelt gruppemedlem pr. måned.

Årsagen til Fri Familie er, og skabe større loyalitet overfor teleselskabet, bekræfter Telias direktør.
 - "Fra Norge ved vi, at produktet er med til at holde længere på kunderne. Afgang af kunder til andre selskaber, bliver simpelthen markant mindre", tæller Jesper Brøckner.

Tilmeldingen sker på få minutter via telia.dk/frifamilie. De tilmeldte numre skal være Telia-numre og der kan tilmeldes op til seks i en gruppe - uanset hvilket Telia-abonnement de har. Begrænsningerne er meget små, da der ikke er krav om at medlemmerne i gruppen skal bo sammen, dog kan der kun optræde ét talestidskort pr. gruppe.

Familiegruppen skal oprettes af en kunde med privatabonnement, men erhvervsabonnementer kan godt tilmeldes.

Familier ringer til familier

Det kan være en god forretning at tilmelde sig Telias nye rabatordning.

En undersøgelse udført af Wilke viser, at 66 procent af mobilsamtalerne i en familie sker medlem familiens mobiler. Desuden ringer 77 procent mest til deres venner og familie.

Telia Fri Familie åbner for tilmelding senere på ugen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies