Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ringer til Obama i frustration

Ringer til Obama i frustration

Når man er utilfreds med den amerikanske regerings overvågning, så ringer man da til Obama og brokker sig

Facebooks stifter, Mark Zuckerberg, er en mand, der har over 25 millioner mennesker til at følge sig på Facebook, han har godt med penge i banken, og så har han tilsyneladende præsident Barack Obamas telefonnummer. I hvert fald har han ringet til præsidenten angående overvågning.

Læs også: Aflytningssikker smartphone på vej fra Spanien

I et opslag på Facebook skriver Zuckerberg, ”at han er bekymret over de rapporter, der gentagende gange dukker op omkring den amerikanske regerings opførsel, og at han har ringet til præsident Obama for at udtrykke sin frustration over den skade, regeringen forvolder.”

Læs også: Boeingtelefon sletter data under indbrud

Zuckerberg, der er stor fortaler for at udbrede internettet til hele verden, skriver videre, at han og Facebook gør hvad de kan for at sikre deres brugere, ligesom han selv og selskabet vil gøre hvad de kan, for at gøre internettet til et sikkert sted.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

14-03-2014 22:01:48

LOL : - "Ringet til den amerikanske præsident ang. "overvågning"" - Det kommer fra en mand, som har skabt en formue på at sælge oplysninger om mennesker, som er letsindige nok til at optræde som statister i " The FaceBook Show".-

7 0

Om brug af cookies