Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Røde tal på bundlinjen af 3’s regnskab

Røde tal på bundlinjen af 3’s regnskab

Mobilselskabet 3 fremviser nu et regnskab, som har meget røde tal på bundlinjen. Men direktøren er positiv. Det skal nok vende, mener han.

”Underskuddet vil blive kraftigt reduceret i 2006, men man vender ikke lige 900 skæve til plus på et år
”Underskuddet vil blive kraftigt reduceret i 2006, men man vender ikke lige 900 skæve til plus på et år", er Morten Christiansens realistiske holdning til 3's fremtidige muligheder for at mindske underskuddet.

I 2003 skød mobilselskabet 3 i vejret med en satsning på 3G-telefoni. Nu viser selskabet et regnskab frem med et underskud på 900 millioner kroner.

Til trods for de meget røde tal, er 3’s administrerende direktør, Morten Christiansen, optimistisk, når det handler om selskabets fremtid. Han mener, at underskuddet bør ses som en naturlig følge af, at 3 stadig er i opbygningsfasen og derfor bruger mange penge på netværk, salg og distribution.

”Underskuddet vil blive kraftigt reduceret i 2006, men man vender ikke lige 900 skæve til plus på et år", er Morten Christiansens realistiske holdning til selskabets fremtidige muligheder for at mindske underskuddet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies