Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rødglødende SMS-taster under VM

Rødglødende SMS-taster under VM

Danskerne fik afløb for deres frustrationer over VM-nederlaget til Holland over SMS.

Da Danmark skød VM i gang med kampen mod Holland, var det tydeligt, at det meste af Danmark var koncentreret om de små mænd på skærmen.

Der var derfor ikke mange, der ringede til hinanden under kampen - især mellem klokken 14 og 15 mandag, var der helt dødt på linien. Telenor melder, at danskerne i alt talte 403.671 minutter - svarende til 6.728 timer - færre i tidsrummet.

Til gengæld havde danskerne travlt på SMS-tasterne.

Telenor registrerede en kvart million flere SMS'er end normalt i det tidsrummet mellem klokken 14 og 15.

Deler frustrationer over SMS

Også teleselskabet Telia registrerede en væsentlig stigning i antallet af SMS'er.

Her var det især ved de to mål, at danskerne var flittige med tasterne. Man kan formode, at de mange SMS'er måske ikke har indeholdt det pæneste sprog.

Danmarks selvmål udløste en stigning på 50 procent på Telia's netværk, mens Hollands andet mål udløste en lidt mindre stigning på 30 procent.

- ”Under en fodboldkamp sidder nerverne for mange helt uden på tøjet, og man har behov for at dele sine følelser med andre. Selvom man sidder sammen en flok venner, er der stadig mange andre, man gerne vil dele oplevelsen med. Det ser vi tydeligt på sms-trafikken, der i dag steg kraftigt omkring målscoringerne,” siger Janni Mandsberg, kommunikationsmedarbejder i Telia Mobility Services.

Læs også:
- Fem VM-applikationer til mobilen

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies