Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rosenborg Slot inddrager smartphonen

Rosenborg Slot inddrager smartphonen

Skilte med historiske-facts er måske ved at være datid – Rosenborg Slot inddrager i hvert fald smartphonen til viden om slottet og danmarkshistorien.

Er sommerferien endnu ikke slut – eller har du et par fridage der skal bruges på lidt kulturelle ting. Så kan besøgende på Rosenborg Slot kan gøre brug af en fortælle-platform, som inddrager smartphonen.

Gå på opdagelse på slottet og i de tilhørende skattekamre med din smartphone, og det system der på Rosenborg Slot kaldes Konge Connect.

Det går i al sin enkelhed ud på, at du kan hente tekst og billeder om alle rummene på slottet, og en række genstande og personer som er vigtige i den kongelige danmarkshistorie. For at gøre dette skal du bruge et skannerprogram, som kan aflæse QR-koder. Disse koder er opsat over hele slottet.

Konge Connect er også integreret med Facebook, så der er mulighed for at kommentere og stille spørgsmål direkte der, ligesom du også kan slå tingene op på din egen Facebook-væg.

Rosenborg Slot har opsat trådløst netværk på hele slottet, så det er gratis for alle de besøgende, samt muligt at benytte tablets og iPod Touch. Du kan læse nærmere om Konge Connect på Rosenborg Slot her.

Konge Connect er støttet af Kulturarvsstyrelsen.

Eksempel på en QR-kode
Eksempel på en QR-kode
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies