Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Roskilde Festival bombarderet med telefonopkald

Roskilde Festival bombarderet med telefonopkald

Brugen af mobiltelefoner på årets Roskilde Festival gav et rekordhøjt antal opkald. 31.000 samtaler i de travleste timer. Over 4 millioner SMS'beskeder.

Brugen af mobiltelefoner på årets Roskilde Festival gav et rekordhøjt antal opkald.
Brugen af mobiltelefoner på årets Roskilde Festival gav et rekordhøjt antal opkald.

Vel hjemme fra Roskilde Festivalen kan TDC Mobil fremvise en forøgelse af samtaletrafiken på 37 procent i forhold til sidste år.

Med 31.000 samtaler og 75.081 sms’er i de travleste timer slog gæsterne alle tidligere rekorder på mobiltelefonen på dette års musikfest på dyrskuepladsen.

Samtaletrafiken var størst torsdag den 29. juni mellem klokken 19 og 20 med hele 31.000 samtaler, hvilket svarer til det dobbelte af en normal travl time i et område i størrelsesordenen af Næstved Kommune. Samme aften mellem klokken 22 og 23, mens Guns'n'Roses fyrede den af på Orange Scene, var antallet halveret.

I hele festivalperioden fra 23. juni til 2. juli var der som sagt en samlet forøgelse på 37 procent i forhold til sidste år. Men også antallet af SMS'er satte rekord på dette års festival. Med en stigning på 69 procent i forhold til sidste år, blev der denne gang sendt 4,73 millioner SMS-beskeder rundt blandt de musikglade festival-deltagere.

TDC Mobil råder over fem mobile sendestationer, der bruges til at sikre optimal dækning ved større arrangementer. På årets festival var TDC til stede med to, samtidig med at kapaciteten på de permanente og lokale sendestationer var udvidet.

TDC Mobils net dækker, selfølgelig TDC-kunder, men også Telmore mobilkunder, en del af Debitels kunder, samt flere andre mindre mobilselskabers kunder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies