Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Roskilde, the Unofficial Guide - din festivalguide

Roskilde, the Unofficial Guide - din festivalguide

Folkene bag en af de mest roste applikationer til Roskilde Festival er klar med en ny til årets festival.

Det er tredje år i træk, at det danske udviklerfirma ”Robocat” lavet den uofficielle guide til Roskilde Festival – og endnu engang har de vundet Roskilde LABS konkurrencen for den bedste applikation.

Robocats ville egentlig slet ikke have udviklet en applikation til Roskilde Festival i år, men en storm af mails fra tidligere brugere endte med at få overbevist det danske udviklerfirma om at lave applikationen for tredje år i træk.

Det er også anden gang i træk de har vundet konkurrencen Roskilde LABS.

 - ”Det var sjovt, at vi vandt igen i år, især fordi vi relativt sent besluttede os for at lave appen. Men ligesom de tidligere år har det været en sjov udfordring at opfinde og forbedre vores vision af, hvordan en festival app skal skrues sammen. Roskilde er jo en dejlig legeplads, og vi er glade for det endelige produkt. Så vi håber, at festivalgængerne vil tage lige så godt imod den som sidste år,” siger Michael Flarup fra Robocat.

I applikationen får du det fulde program, push-beskeder ved de koncerter du skal se, kamerafunktion der uploader alle billeder via x.dk.

Du kan downloade applikationen ”Roskilde, the Unofficial Guide” gratis i App Store.

God festival derude.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies