Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rumble har startvanskeligheder på Android

Rumble har startvanskeligheder på Android

Rumble er kommet til Android – men ikke alle enheder der har haft held med at kunne downloade spillet.

Vi skrev i går om det populære ordspil Rumble, der efter lang tids venten endelig var klar med første version til Android-platformen. Men…men…men – så let skulle det ikke være for det svenske firma MAG Interactive.

Der har nemlig været en del problemer hvor folk har fået beskeden i Google Play Store, at deres enhed ikke var kompatibel med applikationen.

De har dog meddelt, at en del af problemerne skulle være løst med mindre man har en lille skærm og en gammel version af Android, ældre end version 2.2.

Folkene bag Rumble skriver:

-”Siden der er 1.116 forskellige enheder, som er sat til at skulle være kompatible skal vi dog sige, at vi ikke har testet det på dem alle.”

Rumble til Android koster ligeledes penge, men en gratis version skulle være rundt om hjørnet, og Android-versionen vil løbende få opdateringer, så den hurtigst muligt kommer på det niveau iPhone-applikationen er på – derved får den på sigt de samme features på sigt.

Du kan downloade betalingsversionen af Rumble til Android i Google Play Store.

Der er i skrivende stund netop frigivet Rumble i version 1.0.3. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

OD 15-05-2012 09:32:12

Jeg har lige betalt 20 kr. (ikke alverden) for Rumble til min HTC One X og jeg er SÅ skuffet. Spillet fungerer sådan set ok - det går ikke ned - men det er stort set umuligt at spille ordentligt fordi det er så svært at markere de rigtige bogstaver. Man kommer alt for nemt til at markere de forkerte bogstaver - det føles som når man aktivere snap-to-grid i forskellige programmer :o( Det er så meget nemmere at spille på iPhone/iPad - ØV!

0 0
Mazzen 15-05-2012 10:22:53

Tænkt, på at de som sagt i har gjort alle enheder kompatible med det endnu, giv dem lidt tid, og istedet for at brokke dig herinde som en anden Apple fan, så kontakt dem og gør dem opmærksom på problemet, og så vil jeg tro at der maks vil gå et par uger før det virker, du kan ikke regne med at spillet vil virke perfekt fra start af som IOS, da IOS består af IPone, Ipad & Ipod enheder, hvilket begrænser antallet af enheder spillet skal kalibrereres til.

Pft

og ha en fortsat go dag

0 0
OD 15-05-2012 13:44:29

Har jeg også gjort... Men det ændrer ikke ved at det er surt... Det er en af de apps jeg har savnet mest til Android + at Spotify også virkede ordentligt som på min 4S... Glæder mig så meget til der kommer en ny iPhone, så er der en HTC One X billigt til salg...

Også god dag til dig...

0 0

Om brug af cookies