Rygte: 2 nye iPhones i år og ingen plastik

Ifølge Wall Street Journal vil 2014 byde på 2 nye iPhones med større displays og ingen bagside i plastik som på iPhone 5C.

Rygte: 2 nye iPhones i år og ingen plastik

Indtil videre går alt som det plejer, når det kommer til hype omkring kommende mobiler fra Apple. Rygterne svirrer allerede, særligt med fokus på større skærme, der skal konkurrere med de andre mobilproducenter. 

Analytiker: iPhone 6 med 4,8 tommer skærm og hurtig WiFi

Hvis nyeste rygter taler sandt, så kommer der 2 nye iPhones i år med skærmstørrelse på over 4,5” og en endnu større på over 5”. Det skriver iDownloadBlog via Wall Street Journal.

Begge enheder forventes at være produceret i metal, og derved skrotte plastik-designet Apple bragte tilbage med iPhone 5C. Formentlig på grund af, at salget ikke har været godt nok på denne model.

De nye iPhones, som efter sigende ikke vil komme med kurvet-design som vi kender det fra LG G Flex, vil være klar i anden del af 2014, hvilket passer meget godt med tidligere lanceringer. 

Læs også: Fire ting iPhone 6 skal indeholde for at følge med konkurrenterne 

Indtil videre er dette stadig rygter, men mon ikke 2014 alligevel bliver det år hvor Apple erkender, at der er en stor del købere, der bare vil have en større skærm på mobilen. 

Er du en af dem?

Kilde: iDownloadBlog via Wall Street Journal

Efterfølgende om sagen

Historien var ikke død. mobilsiden fortsatte fortællingen. 23/1/2014 fulgte redaktionen op med en artikel om Analytiker: iPhone 6 med 4,8 tommer skærm og hurtig WiFi – Nyheden kan læses her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..