Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Android får iPhone-lignende Game Center

Rygte: Android får iPhone-lignende Game Center

Google arbejder angiveligt på en social app, som skal forbedre spil-oplevelsen på Android-platformen.

Et eksempel på Game Center til iOS.
Et eksempel på Game Center til iOS.

Android-brugere kan hente masser af spil i app-butikken Google Play, men nu tyder det på, at der skal endnu mere fokus på den del af mobil- og tablet-oplevelsen.

Ifølge Businessinsider.com kan en unavngiven kilde således fortælle, at Google er i gang med at udvikle en applikation i stil med 'Game Center' til iPhone, iPad og iPod Touch.

Siden 2010 har Apple-brugerne kunnet se high scores og sammenligne hinandens resultater, men der har aldrig været en lignende officiel Android-app. I stedet har spil-udviklerne været nødsaget til at rette blikket mod spil-netværk fra tredjepart, eksempelvis OpenFeint.

- "De begynder virkelig at forstå alle fornødenheder og behov ved at gøre et spil virkelig succesfuldt," lyder det fra kilden.

Udmeldingen har sat spekulationer i gang om, at den sociale tjeneste Google+ skal danne grobund for den kommende app, men søgegiganten har ikke ønsket at kommentere historien over for Businessinsider.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 11-05-2012 12:20:33

Hvis det passer så er det i hvert fald et stort skridt i den rigtige retning. Lige præcis OpenFeint som bliver nævnt i artiklen er en hvepserede af snyd, snyd og atter snyd som der SLET IKKE bliver ført kontrol med. Hvert eneste spil til OpenFeint har umulige rekorder såsom Riptide hvor banetiderne er i minus og Gun Bros folk har opnået level 70000 af 200 mulige osv. Giv mig noget officielt tak :)

0 0
hellas7 11-05-2012 15:01:11

Openfeint er lort, blev også glad da Apple for halvandet år siden lancerede Game Center, fordi det har gjort online gaming mere hyppigt i apps, mere socialt (du kan spille med en eller flere af dine rigtige venner) og dermed meget sjovere. Det er helt sikkert vejen at gå for Android.

0 0

Om brug af cookies