Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Android O bliver udgivet mandag den 21. august

Rygte: Android O bliver udgivet mandag den 21. august

Fra flere kilder lyder det nu, at offentliggørelsen af Android O er blevet rykket, og at softwaren nu udgives i den færdige udgave mandag den 21. august.

Den kommende Android O-software og softwarens endelige navn vil efter alt at dømme blive offentliggjort mandag den 21. august. Sådan lyder det nu fra to forskellige personer, som uafhængigt af hinanden har meldt datoen ud på Twitter.

Den første person, som offentliggjorde datoen, er den ledende redaktør på hjemmesiden Android Police, David Ruddock, som i en serie af tweets i torsdags skrev, at Google vil offentliggøre navnet på Android O-softwaren mandag den 21. august.

Læs også: Endelig udgave af Android O er lige om hjørnet

Som han også skriver i et af sine tweets, er den 21. august dagen, hvor en stor solformørkelse vil ramme primært USA. Det skulle være en anledning, som Google vil bruge til at annoncere navnet på den nye software. I sine tweets skriver David Ruddock nedenstående:

”Ifølge en kilde, hvis information jeg ikke kan bekræfte, vil Android O modtage et navn på dagen, hvor der er solformørkelse (21. august).”

”Jeg vil ikke ødelægge afsløringen af navnet. Det betyder ikke rigtigt noget, og at afsløre det synes jeg rent faktisk er en slags spoiler.”

”Når det er sagt, vil vi offentliggøre navnet, hvis Google udgiver noget et eller andet sted, der bekræfter navnet, som vi har fået at vide.”

”Det lyder også som om, at Google planlægger en eller anden form for forestilling i forlængelse af det. Det vil ikke bare være en tilfældig ’hov, hej, her er en statue’-ting”.

Derudover lyder det to dage senere fra den velinformerede Twitter-tipster evleaks, at selve softwaren også bliver offentliggjort mandag den 21. august. Det stemmer altså fuldt ud overens med de seneste oplysninger, som David Ruddock fra Android Police senest har offentliggjort. Efter alt at dømme er den nye Android-version altså kun én uge fra at blive en realitet i sin færdige form.


Bliver navnet så Android Octopus, Android Oreo eller måske noget tredje? Det er stadig det helt store spørgsmål, men navnet ser David Ruddock altså ud til at være bekendt med, men han vil blot ikke afsløre det for spændingens skyld.

Den 2. august offentliggjorde han det første tweet omkring offentliggørelsen af Android O. Her lød det fra hans kilder, at softwaren ville blive offentliggjort ugen efter, hvilket altså var forrige uge. Han tog dog også forbehold for, at det hurtigt kunne ændre sig, hvilket så også blev tilfældet. Offentliggørelsen er altså blevet udskudt en uge, men med to personer, der ligger inde med samme dato, ser det ud til at være ganske sikkert.

Datoen den 21. august er særlig sandsynlig, da den er næsten identisk med datoen for sidste års udgivelse af Android Nougat. Det skete den 22. august. Se nedenfor det fulde overblik over datoerne for de forskellige udgivelser af Android N og Android O.

Udgivelse Android N (2016) Android O (2017)
Preview 1 9. marts 21. marts
Preview 2 13. april 17. maj
Preview 3 18. maj 8. juni
Preview 4 15. juni 24. juli
Preview 5 18. juli Kommer ikke
Endelig udgivelse 22. august 21. august (rygte)

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies