Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Apple holder iOS 5 og MobileMe-event i april

Rygte: Apple holder iOS 5 og MobileMe-event i april

Vi blev "snydt" for en opdateret MobileMe-tjeneste i sidste uge, men ifølge rygterne lanceres den i starten af april - sammen med en ny udgave af iOS.

Ifølge det tyske Apple-website Macerkoph.de, kan vi se frem til, at Apple holder et event i starten af april. Her vil Apple angiveligt præsentere en spritny udgave af iOS 5 styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch, ligesom Apple vil relancere MobileMe-tjenesten som en gratis cloud-service. Ifølge sitet vil eventet blive holdt i årets 14 eller 15 uge.

Rygtet lyder ikke helt ude i skoven, idet Apple per tradition plejer at vise nye versioner af iOS frem i foråret. Eksempelvis blev iOS 4 vist frem den 8. april sidste år. Forvent en flodbølge af rygter de kommende uger og måneder - både om iOS 5 og iPhone 5, som forventes lanceret i løbet af juni måned.

En ny udgave af MobileMe-tjenesten blev ikke, som forventet, præsenteret ved iPad 2-lanceringen i februar. Men rygtesmede og analytikere er enige om, at der ske noget med MobileMe ganske snart - ikke mindst i lyset af, at Apple åbner for sin nye, gigantiske serverfarm i North Carolina i løbet af foråret.

Mange analytikere gætter på, at Apple vil gøre MobileMe-tjenesterne fuldstændig gratis for ejere af iPhone, iPad og iPod Touch. I forbindelse med lanceringen af iPhone 4 gjorde Apple Find My iPhone-tjenesten gratis for iOS-enheder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mozz 10-03-2011 12:12:28

Hvis du nu læser artiklen igen, så vil du opdage at den handler om rygter vedr. iOS 5, og ikke iOS 4.3!!

0 0
Mikkel 11-03-2011 13:16:53

Var jeg godt klar over da jeg skrev kommentaren. Men på det tidspunkt hvor jeg skrev var der ikke kommet noget nyt inde på mobilsiden vedr. iOS 4.3 var ude. Derfor mente jeg det ikke var helt ved siden af at skrive kommentaren der.

0 0
Mikkel 09-03-2011 21:41:47

iOS 4.3 er officielt ude nu...

0 0

Om brug af cookies