Rygte: Apple holder iOS 5 og MobileMe-event i april

Vi blev "snydt" for en opdateret MobileMe-tjeneste i sidste uge, men ifølge rygterne lanceres den i starten af april - sammen med en ny udgave af iOS.

Rygte: Apple holder iOS 5 og MobileMe-event i april

Ifølge det tyske Apple-website Macerkoph.de, kan vi se frem til, at Apple holder et event i starten af april. Her vil Apple angiveligt præsentere en spritny udgave af iOS 5 styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch, ligesom Apple vil relancere MobileMe-tjenesten som en gratis cloud-service. Ifølge sitet vil eventet blive holdt i årets 14 eller 15 uge.

Rygtet lyder ikke helt ude i skoven, idet Apple per tradition plejer at vise nye versioner af iOS frem i foråret. Eksempelvis blev iOS 4 vist frem den 8. april sidste år. Forvent en flodbølge af rygter de kommende uger og måneder – både om iOS 5 og iPhone 5, som forventes lanceret i løbet af juni måned.

En ny udgave af MobileMe-tjenesten blev ikke, som forventet, præsenteret ved iPad 2-lanceringen i februar. Men rygtesmede og analytikere er enige om, at der ske noget med MobileMe ganske snart – ikke mindst i lyset af, at Apple åbner for sin nye, gigantiske serverfarm i North Carolina i løbet af foråret.

Mange analytikere gætter på, at Apple vil gøre MobileMe-tjenesterne fuldstændig gratis for ejere af iPhone, iPad og iPod Touch. I forbindelse med lanceringen af iPhone 4 gjorde Apple Find My iPhone-tjenesten gratis for iOS-enheder.

Seneste nyt om emnet

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden fortsatte historien. 8/3/2011 rettede vi nyt fokus på sagen med en artikel der drejer sig om iOS-opdatering lige rundt om hjørnet – Du kan læse den her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..