Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Apple laver et Bluetooth “smart-ur”

Rygte: Apple laver et Bluetooth “smart-ur”

Et ur forbundet med din telefon er ikke en nyhed som sådan, det er bare aldrig slået igennem. Kan Apple lave noget der interesserer mainstream markedet?

Ifølge det kinesiske gadget site tech.163, er Apple angiveligt i færd med at udvikle deres eget “smart-ur” som kan forbindes med andre Apple-enheder via Bluetooth.

Intel skulle hjælpe med at udvikle uret som har et PMOLED display på 1,5 tommer.

Disse smarte ure dukker op fra tid til anden, for intet mindre end fem år siden testede vi et Sony Ericsson Bluetooth ur og senest hørte vi om Pebble som viste sig at være en stor kickstarter-succes.

Vi har endnu ikke set et kommercielt succesfuldt ur blive lanceret, men Apple har en vis flair for at introducere niche-produkter til mainstream markedet.

Det sparsomme batteriforbrug med Bluetooth 4.0 gør teknologien mere interessant, kombineret med Apples design og deres software økosystem gør, at teknologien sandsynligvis vil kunne appellere til andre end teknik-nørden.

Selvom rygtet skal tages med mere end en anelse salt, så kunne Apple ganske givet være det der skal til, for at bære et sådan produkt frem.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 29-12-2012 22:53:46

OK du har din telefon i lommen. Du sidder med dit ur som er koblet på telefonen via bluetooth. Hvad er det lige jeg får ud af det i forhold til at pille telefonen op af lommen?

Tror bare det en en café/fest gadget. Eller er jeg måske blevet for gammel til at forstå moderne teknologi?

0 0
GadgetMe 03-01-2013 01:37:07

Måske lidt for gammel ;) den gismo jeg linker til er skam en selvstændig telefon til håndleddet.
Deraf betegnelsen "Watch Phone"

0 0
knudknud3 29-12-2012 07:18:42

Jeg har aldrig købt gennem eBay før, men 600kr. er en rimelig pris.
Hvis urets tykkelse var som et Skagen ur, og navnet var Apple - Samsung - Sony ville jeg købe et. Skærmen har, hvad jeg skal bruge.

0 0
GadgetMe 29-12-2012 03:58:06

skulle selv. stå styr JER dog ;)

0 0

Om brug af cookies