Rygte: Apple TV vil understøtte 4K-afspilning

Apple TV står over for en kæmpe opgradering, der får kraftigt iPhone 6-indmad og understøttelse for afspilning i 4K.

Rygte: Apple TV vil understøtte 4K-afspilning

Rygterne svirrer i luften om et nyt Apple TV for tiden, og det er ikke helt uden grund.

I to år har Apple ikke rørt den lille set-top-boks, men snart kan ønsket om et nyt og forbedret Apple TV blive indfriet. Sådan lyder det i hvert fald fra et rygte, der med al hast spreder sig i disse dage.

Læs også: HBO Nordic klar med Chromecast og AirPlay

Det nye Apple TV vil ifølge rygtet få masser af kræfter med samme A8-processor, som også kan findes i iPhone 6 og 6 Plus. Det er en kæmpe opgradering fra A5 single-core-processoren, der driver det nuværende Apple TV.

Den kraftige processor i det kommende Apple TV muliggør afspilning af indhold i den høje 4K-opløsning, som vil fremtidssikre boksen i mange år. Den høje opløsning på 4.096 x 2.160 pixels leverer knivskarpt billede i en fire gange højere opløsning end den nuværende Full HD-opløsning.

Læs også: Nu kan du browse på dit Apple TV

Flere forlydender går også på, at Siri bliver integreret i det næste Apple TV, så du kan interagere med dit tv og indholdet på den med din stemme. Ligeså står de 8 GB flash-lagerplads også over for en stor opgradering, men i hvilket omfang melder historien intet om.

Det opgraderede Apple TV bliver offentliggjort til årets Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), der finder sted i juni måned, siger rygterne. Med de store ændringer følger der formentlig også et højere prisskilt end de nuværende 599 kroner, men der er igen ingen konkrete oplysninger ude endnu.

Mere om Apple

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 20/3/2015 gik redaktionen videre med artiklen om Apple: slut med anti-virus og malware apps til iOS – Læs den her. Se også seneste nyt om tematikken her..