Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Apple TV vil understøtte 4K-afspilning

Rygte: Apple TV vil understøtte 4K-afspilning

Apple TV står over for en kæmpe opgradering, der får kraftigt iPhone 6-indmad og understøttelse for afspilning i 4K.

Rygterne svirrer i luften om et nyt Apple TV for tiden, og det er ikke helt uden grund.

I to år har Apple ikke rørt den lille set-top-boks, men snart kan ønsket om et nyt og forbedret Apple TV blive indfriet. Sådan lyder det i hvert fald fra et rygte, der med al hast spreder sig i disse dage.

Læs også: HBO Nordic klar med Chromecast og AirPlay

Det nye Apple TV vil ifølge rygtet få masser af kræfter med samme A8-processor, som også kan findes i iPhone 6 og 6 Plus. Det er en kæmpe opgradering fra A5 single-core-processoren, der driver det nuværende Apple TV.

Den kraftige processor i det kommende Apple TV muliggør afspilning af indhold i den høje 4K-opløsning, som vil fremtidssikre boksen i mange år. Den høje opløsning på 4.096 x 2.160 pixels leverer knivskarpt billede i en fire gange højere opløsning end den nuværende Full HD-opløsning.

Læs også: Nu kan du browse på dit Apple TV

Flere forlydender går også på, at Siri bliver integreret i det næste Apple TV, så du kan interagere med dit tv og indholdet på den med din stemme. Ligeså står de 8 GB flash-lagerplads også over for en stor opgradering, men i hvilket omfang melder historien intet om.

Det opgraderede Apple TV bliver offentliggjort til årets Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), der finder sted i juni måned, siger rygterne. Med de store ændringer følger der formentlig også et højere prisskilt end de nuværende 599 kroner, men der er igen ingen konkrete oplysninger ude endnu.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Jensen 24-03-2015 16:06:20

I øvrigt er det som vanligt lidt mærkeligt at Razer Forge TV og Nvidia Shield Conole - begge med Android TV - ALDRIG har været omtalt på Mobilsiden... ikke engang fra CES.. Med det samme der er RYGTER (ikke en video eller andet) om ny Apple TV, så er der masser af omtale af et GHOST-
produkt..... Er det bare tilfældigt ? og så er Android TV indbygget i SONY fladskærme.. og Android 6.0 Lollipop er indbygget i alle Philips nye fladskærme... men det er nok ligegydligt ??? Så mens Apple TV med ny teknologi er et GHOST produkt.. så får aktuelle produkter, der meget snart kan eller allerede kan købes i DK INGEN omtale.... strange eller ??
http://www.amazon.com/NVIDIA-Shield/dp/B00U33Q940/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427209870&sr=8-1&keywords=nvidia+shield+console

3 5
Aske Lau Kaiser 25-03-2015 19:27:35

Går ud fra at du mener 5.0 Lollipop istedet for 6.0

1 0
Kim Jensen 24-03-2015 16:00:38

Her er et par hensivninger... og platformen er Android TV (Lollipop Android 5.1+)
Razer Forge TV
http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-forge-tv
https://www.youtube.com/watch?v=usXouUDvCcE
Nvidia Shield Console
http://shield.nvidia.com/console
https://www.youtube.com/watch?v=dGk5MYZloNQ

0 3
Kim Jensen 24-03-2015 02:19:48

Apple kommer også med (langt om længe) streaming tjenester.. både musik og video (film mm.).. og laver Apple NFC tricket.. så låses ATV til Apple Streaming tjenesterne.. med auto-betaling med Apple Pay.. Men lad os se.. Jeg havde ATV for 4-5 år siden.. og uden Firecore var den uanvendelig, men der er da kommet et par apps mere siden da..Kig evt. på Razer Forge TV og Nvidia Shield Console og se hvad der sker af vilde ting i Android TV lejren... Apple er langt bagefter som sædvanlig selvom ATV har vøret på markedet i 6-7 år.

0 8
Kim Jensen 23-03-2015 20:33:36

og så bliver den ved med at være totalt låst.. så man skal betale hos Apple for at kunne anvende den...
SEJT.. for Apples indtjening...

1 8
Naggie21 23-03-2015 22:16:37

Hvis den bliver med App Store, så bliver den jo ikke nær så låst. Når der er åben for PLEX på iPad, så bliver der nok også på ATV. Og med den, er du ikke låst til noget som helst faktisk.

9 0
Aske Lau Kaiser 25-03-2015 19:26:11

Jeg tror han mener at man ligesom på iDevices ikke kan ting som at se filerne på ATV'et i et filsystem (som f.eks. Windows Stifinder eller Mac OS X Finder), og at man ikke har adgang til visse informationer om enheden osv.

0 0
Om brug af cookies