Rygte: Billig iPad mini klar til efteråret

Flere nyhedskilder bringer lige nu historien om, at Apple formentlig har en Nexus 7 konkurrent på vej til efteråret.

Rygte: Billig iPad mini klar til efteråret

Vi har hørt det før ”En iPad Mini er på vej”. Rygterne har gennem det seneste år været sporadiske og uden noget konkret indhold.

Men nu bringer flere troværdige nyhedskilder historien om en mulig iPad Mini.

Bloomberg skriver, at Apple planlægger at lancere en mindre og billigere iPad i slutningen af året.

Bloombergs kilde, der dog ønsker at være anonym siger, at den nye enhed skal være med til at bevare Apples dominans på markedet, når Google kommer med Nexus og Microsoft med deres Surface tablet.

Den nye iPad, som kunne få navnet ”iPad Mini” får ifølge Bloomberg få en skærm på 7-8 tommer, der dog ikke har helt samme høje opløsning, som Den Nye iPad, der blev præsenteret i marts i år.

Både Unwired View og Into Mobile citerer den kinesiske side MyDrivers for, at den nye iPad skulle få en skærm på 7.85 tommer og en pris på 249-299 dollars.

Analytiker Shaw Wu fra Stern Agee & Leach mener dog, at prisen på iPad Mini vil lægge sig tæt op ad prisen på Google Nexus, der formentlig kommer til at koste 199 dollars.

Ifølge Bloomberg skulle iPad Mini blive præsenteret omkring oktober måned.

Temaet er ikke slut

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. d. 2/7/2012 gik vi videre med temaet i fortællingen om Apple betaler 350 millioner for navnet iPad – Den videre historie om temaet finder du her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.