Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Få uger til iPhone 5

Rygte: Få uger til iPhone 5

iPhone 5 bliver præsenteret i starten af oktober, og du kan se her, hvordan den kommer til at se ud!

Det mildest talt pibler frem med rygter om den kommende iPhone 5, og vores tidligere gæt på, at mobilen bliver præsenteret i starten af oktober lader til at holde vand.

I hvert flad har avisen New York Times tidligere på ugen skrevet, at en anonym Apple-medarbejder fortæller, at de "blot er uger fra en lancering af iPhone 5".

Læs også:
Det tyder på oktober-lancering af iPhone 5

Det samme fortæller France Telecoms topchef, Stéphane Richard. Ifølge OS X Daily mener han at vide, at iPhone 5 lanceres den 15. oktober.

Men ikke nok med det. Websitet Boy Genius Report publiserede torsdag billeder af en ny iPhone-case fra firmaet Case-Mate. Billederne var tilgængelige på Case-Mates hjemmeside i en kort periode, men blev hurtigt erstattet med en side med teksten: "Vi har dine cases, når du har din nye iPhone".

Billederne viser en større, fladere iPhone med samme aluminiumsbagside som iPad 2. Er de ægte, eller er det et reklamestunt? Hvem ved. Men designet stemmer godt overens med de rygter, der har floreret de seneste måneder.

Den næste iPhone forventes at være udrustet med A5-processoren, som også er benyttet i iPad 2, såvel som et nyt high-res 8 megapixel kamera.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikael Jensen 18-09-2011 14:18:25

Jeg sidder med en 3GS og glæder mig at bag coveret angiveligt skulle blive rundt.

Omvendt ser det underligt ud, at skærmen skulle gå helt ud til kanten af coveret?

Udover det. Hvad er finten ved at købe iPhone 5 i sort, når bag coveret er sølvgråt ligesom på den hvide. Bagcoveret burde være sort ligesom på 3GS.

Men gætter på det ikke laves fordi det ikke er plastik. Ser dog ikke ligeså pæn ud i sort som hvid da bagcoveret matcher.

Jeg hader dog hvid elektronik, og falder alligevel på en sort iPhone 5!

0 0

Om brug af cookies