Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Fejlrettelserne til iPad med iOS 7.1 forsinkes til Marts

Rygte: Fejlrettelserne til iPad med iOS 7.1 forsinkes til Marts

Den længe-ventet opdatering til iOS enhederne, der bringer farten tilbage fra iOS 6, ser nu ud til at lade vente på sig.

Siden iOS 7 blev præsenteret, har opdateringen fået kritik for den nedsatte ydeevne, som du formentlig har bemærket på iPad, der kan være langsom og hakkende i menuer o.lign.

Apple er i fuld gang med at teste fejlrettelser til iOS 7, der i skrivende stund er nået det 2. beta(testversion). Som det fremgår i videoen herunder, så er der enorme forbedringer på vej til animationer, og den generelle flydende betjening. 

Dog forlyder der nu rygter om, at Apple allerede har udsendt 3. beta til samarbejdspartnere, udenom udviklerne, der i skrivende stund er i fuld gang med 2. beta. Det skriver BGR.

Rygterne fortæller desuden også, at iOS 7.1 først er klar til offentligheden i Marts, formentlig grundet tilføjelse af nye funktioner, som først skal være på plads. 

Om ikke andet så må vi håbe, at Apple der forinden får udsendt fejlrettelserne, så deres kunder igen kan få fornemmelsen af at opdateringen til iOS 7 var al umagen værd. 

Kilde: BGR

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies