Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Google arbejder på eget tastatur til iPhones

Rygte: Google arbejder på eget tastatur til iPhones

Google er på vej med sit eget tastatur til iPhones, så brugere, der foretrækker iOS, også kan få nogle af Googles goder lige ved hånden.

Googles tastatur, som det tager sig ud i Android, vil se sådan ud på en iPhone. Om det bliver sådan, er endnu uvist.
Googles tastatur, som det tager sig ud i Android, vil se sådan ud på en iPhone. Om det bliver sådan, er endnu uvist.

Siden iOS 8 har det været muligt at skifte Apples standardtastatur ud med andre tastaturer, f.eks. SwiftKey og Fleksy. Nu forlyder det, at også Google vil tilbyde et alternativt tastatur til iOS-brugere. Det skriver The Verge.

Google har i årevis haft sit eget tastatur til Android, men de fleste producenter af Android-smartphones vælger dog at lægge sit eget ind som standardtastaturet. Derfor er det formentligt ikke nær så mange, der får gavn af Google-tastaturets funktioner, som Google helst så.

Læs også: Apple vil flytte dig fra Android til iOS med ny app

Derfor kan understøttelse på iOS-platformen formentligt give god mening, da det blot skal udgives som en app i App Store. Det som Googles tastatur vil udmærke sig med er muligheden for at swipe ordene i stedet for at trykke på hvert enkelt bogstav. Ved at trykke på tastaturets Google-logo skulle man få nem adgang til en Google-søgning, lige som der vil være nem søgning af billeder og GIF-animationer - selvfølgelig også med Googles egen søgemaskine for at fremme antallet af iOS-søgninger.

Ifølge rygtet fra The Verge har tastaturet allerede været i brug hos Googles medarbejdere i adskillige måneder, men Google nægtede at kommentere på rygtet, og det vides derfor heller ikke, om og hvornår en lancering af Google-tastaturet til iOS finder sted.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies