Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Google udfordrer iTunes med ny musikbutik

Rygte: Google udfordrer iTunes med ny musikbutik

Allerede til efteråret vil Google lancere en tjeneste med musik-download og -streaming, lyder det fra kilder i musikindustrien.

Google er kun få skridt fra at udfordre Apples musikforretning, iTunes.

Ifølge CNET.com kan flere kilder i musikindistrien således afsløret, at søgegiganten allerede til efteråret vil være klar med en ny musiktjeneste.

Der skulle angiveligt være tale om en tjeneste, der både tilbyder download og streaming af musik. Det vil sige, at brugerne kan lytte til musik, uden at musikken er lagt over på computeren eller mobiltelefonen.

Rygtet bliver i øvrigt forstærket af, at TechCrunch.com for et par uger siden kunne berette, at et 'Google Music'-logo er blevet registreret under Googles domænenavn.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tobias 20-06-2010 17:31:51

Synes mere og mere Google udvikler sig til, "bare" at være en nyt Apple.. Ikke sagt i en negativ tone, som sådan, det er da godt der er nogen der tør udfordre Apple...

0 0
Martin 20-06-2010 14:10:00

Det er meget fint at google laver alle disse tiltag, som vi så kun kan læse om her i Danmark. Google er meget innovative, men syntes altså at have et stort problem i deres "distribution". Det findes der efterhånden mange eksempler på: Nexus1, betalings apps og for mange/hurtige opdateringer af android. Jeg har derfor ikke for store forventninger til at musikbutikken vil komme til Danmark inden for en overskuelig fremtid.

0 0

Om brug af cookies