Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: HP skifter Windows 10 Mobile ud med Android

Rygte: HP skifter Windows 10 Mobile ud med Android

HP forsøgte sig sidste år med en Windows-smartphonen Elite X3 - dog uden større succes. Nu forlyder det, at HP eksperimenterer med Android.

Sådan kan fremtiden se ud for HP-smartphones: Android i stedet for Windows 10 Mobile.
Sådan kan fremtiden se ud for HP-smartphones: Android i stedet for Windows 10 Mobile.
Foto: Mobilsiden.dk

Sidste år løftede HP sløret for topmodellen Elite X3, som kom med Windows 10 Mobile. Telefonen blev dog ikke nogen succes. Nu forlyder det på Twitter, at HP derfor eksperimenterer med Android-styresystemet i stedet for, og dermed kunne det se ud til, at et skifte fra Windows til Android er på vej hos HP ligesom hos Nokia.

Læs også: Første kig på ny Windows 10-topmodel: HP Elite X3 [WEB-TV]

I tweetet skriver Roland Quandt‏, som står bag den tyske hjemmeside WinFuture, følgende: ”HP ’eksperimenterer efter sigende med Android’ som et alternativ til (det dødsdømte) Windows 10 Mobile på dets HP Elite x3”.


HP har i forvejen flere års erfaring med Android-styresystemet. Det er dog efterhånden nogle år siden, da producenten lancerede omkring 20 Android-tablets i perioden 2011-2015. HP har dog aldrig gjort brug af Android-styresystemet i nogen telefoner. Da HP senest producerede smartphones (før Elite X3), gjorde producenten brug af styresystemet webOS.

Nu kunne det altså se ud som om, at en eventuel efterfølger til Elite X3 kommer med Android. Der er dog ingen nærmere oplysninger om, hvor langt HP er undervejs i dets eksperiment med Android.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies