Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Huawei P20 får også super-slowmotion

Rygte: Huawei P20 får også super-slowmotion

Ligesom Sonys flagskibe og Samsung Galaxy S9 ser Huawei P20-serien ud til at være i stand til at optage slowmotion med 960 FPS, afslører en lækket teaser.

Foto: Winfuture.de

I de kommende Huawei P20-topmodeller, som bliver præsenteret på tirsdag i næste uge, kan du forvente ultra-langsom slowmotion-videooptagelse som en af nyhederne.

I hvert fald hvis det står til en kort teaser, som er blevet lækket på Twitter af brugeren Ricciolo, som med jævne mellemrum deler afsløringer på sin Twitter-profil. Han er kommet i besiddelse af et kort videoklip på syv sekunder, som viser en mand, der laver et såkaldt wallflip - en baglæns salto op ad en væg.

Læs også: Huawei P20: specs, pris og mystisk farvevariant er ude

Videoen foregår i slowmotion, og midt inde i optagelsen aktiveres ultra slowmotion, hvor han næsten hænger helt stille i luften.


Der ser med andre ord ud til at være tale om samme feature, som Sony debuterede i Xperia XZ1 og XZ1 Compact sidste år, og som Samsung også introducerede i Galaxy S9 og S9+. Begge er i stand til at optage med 960 billeder i sekundet i en kort periode på kun 0,2 sekund, men det giver til gengæld et 6 sekunder langt videoklip.

Det ser ud til at være samme løsning i Huawei P20, hvor det kun er muligt at filme ultra-langsomt i et kort splitsekund. Det gælder derfor om at time sine optagelser helt rigtigt.

Foto: Weib.com (ichangezone)

Sådan bliver Huawei P20-serien

Foruden slowmotion ventes Huawei P20 og P20 Pro at blive udstyret med intet mindre end tre bagkameraer. Disse tre sensorer på bagsiden er et element, som er gået igen i Huaweis teasere de seneste uger. I ovenstående video er der tegnet konturen af tre cirkler ved siden af hinanden ligesom i mange andre teasere fra Huawei. Det, sammen med de mange lækkede billeder, gør det altså ganske klart, at Huawei P20-serien bliver ganske bemærkelsesværdig – i hvert fald på kamerafronten.

P20 får en 5,7” stor skærm (ligesom P20 Lite), mens P20 Pro får en lidt større AMOLED-skærm på 6”. P20 og P20 Plus ventes at blive drevet af Huaweis egen HiSilicon Kirin 970-processor, som også er at finde i Mate 10. I Europa får P20 4 GB RAM og 128 GB lagerplads, mens P20 Pro får 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den mindre P20 Lite får 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Læs også: Her er mulige danske priser på Huawei P20-serien

Prisen på P20 bliver 679 euro (5.050 kroner), P20 Pro 899 euro (6.700 kroner) 369 euro (2.750 kroner). Dertil skal der medregnes dansk moms og eventuelle andre prisforskelle.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies