Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: iPad 5 kommer næste uge

Rygte: iPad 5 kommer næste uge

Mange bookmakere tror der kommer en ny iPad næste uge og det gør Gumdrop Cases også – de har startet produktionen af covers.

Rygterne om Apples kommende WWDC-event vil ingen ende tage og mange bookmakere tror der kommer en ny iPad næste uge. Men også cover-producenten Gumdrop Cases tror på det – de har nemlig allerede startet produktionen af covers og ituier på grundlag af de lækkede specifikationer. Det skriver Cnet.com.

Tim Hickman, som er grundlægger og CEO i Gumdrop Cases, har en tradition for at annoncere covers og ituier før Apples lanceringer. Han har kun taget fejl engang, da et af hans andre firmaer, Hard Candy Cases, lancerede et cover til iPhone 5 før iPhone 4S lanceringen og det ikke passede ikke – ikke engang tæt på.

Og nu er Hickman klar igen med nye covers til iPad 5, hvilket han forventer Apple vil afsløre på næste uges 2013 Worldwide Developers Conference (WWDC) i San Francisco.

 - Apple på vej med iRadio og nyt om iOS 7

Taler rygterne sandt, så vil iPad 5 også blive omkring 25 procent lettere end iPad 4.

Hickman vil ikke fortælle hvem hans kilde er, men han er så sikker at produktionen er begyndt og de nye covers til iPad 5 kan forudbestilles.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies