Rygte: iPad 5 kommer næste uge

Mange bookmakere tror der kommer en ny iPad næste uge og det gør Gumdrop Cases også – de har startet produktionen af covers.

Rygte: iPad 5 kommer næste uge

Rygterne om Apples kommende WWDC-event vil ingen ende tage og mange bookmakere tror der kommer en ny iPad næste uge. Men også cover-producenten Gumdrop Cases tror på det – de har nemlig allerede startet produktionen af covers og ituier på grundlag af de lækkede specifikationer. Det skriver Cnet.com.

Tim Hickman, som er grundlægger og CEO i Gumdrop Cases, har en tradition for at annoncere covers og ituier før Apples lanceringer. Han har kun taget fejl engang, da et af hans andre firmaer, Hard Candy Cases, lancerede et cover til iPhone 5 før iPhone 4S lanceringen og det ikke passede ikke – ikke engang tæt på.

Og nu er Hickman klar igen med nye covers til iPad 5, hvilket han forventer Apple vil afsløre på næste uges 2013 Worldwide Developers Conference (WWDC) i San Francisco.

 – Apple på vej med iRadio og nyt om iOS 7

Taler rygterne sandt, så vil iPad 5 også blive omkring 25 procent lettere end iPad 4.

Hickman vil ikke fortælle hvem hans kilde er, men han er så sikker at produktionen er begyndt og de nye covers til iPad 5 kan forudbestilles.

Opfølgning af sagen

Siden redaktionen kørte opslaget er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 27/5/2013 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en artikel der drejer sig om Apple sænker prisen på renoverede iPad Mini og iPad 4 – Tjek artiklen her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..