Rygte: iPhone 5S og iPhone Math på vej til juni

Det rygtes netop nu, at Apple vil lancere tre nye iPhone-modeller i år, de første to allerede i starten af sommeren.

Rygte: iPhone 5S og iPhone Math på vej til juni

Det rygtes netop nu, at Apple i 2013 vil lancere tre forskellige iPhone-modeller. Havde det været konkurrenterne havde det ikke været meget, men siden 2007 har vi kun været vant til én iPhone-model om året.

iPhone 5S forventes at være en relancering af iPhone 5, som tilfældet var med iPhone 4 og iPhone 4S.

Derfor er den mest interessante af de rygtede iPhone-modeller iPhone Math (kodenavn – kan blive noget andet når den lanceres f.eks. iPhone XL). iPhone 5S og iPhone Math forventes på markedet i juni. Det skriver Macrumors.com.

iPhone Math forventes at være udstyret med en 4.8 tommer skærm og et 8 megapixels kamera. Er der hold i rygterne, så vil Apple også deltage næsten i de cirka 5 tommers smartphones, som 2013 vil komme til at byde på.

 – 2013 bliver året for 5 tommer skærme

Rygterne stammer fra Asien og blandt andet China Times og The Commercial Times of Taiwan har skrevet meget omkring dette.

Der er ligeledes rygter om en iPhone med et 12 megapixels kamera sidst på året.

Historien følges op

Næste fortælling om sagen finder du her. mobilsiden fortsatte fortællingen. 20/1/2013 rettede vi nyt fokus på sagen med artiklen om Overblik: iPhone 5 kan blive skæv, Galaxy S II Plus en realitet og Lumigon T2 på vej på markedet – Forstættelsen om temaet kan læses her. Seneste nyheder om iPhone ser du her..