Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: iPhone 6 kan få længe ønsket funktion

Rygte: iPhone 6 kan få længe ønsket funktion

Rygterne om iPhone 6 står aldrig stille, og nu viser en printplade til iPhone 6 en NFC chip

Apples iPhone 5s har efterhånden 10 måneder på bagen og det betyder, at vi snart kan forvente en afløser. De mest vedholdenende rygter går på, at den nye model kommer i både 4,7" og 5,5". Men nu kommer et andet interessant rygte og det bakkes op af et billede der meget nemt kan stamme fra 4,7" modellen.

Læs også: Apples vil udskyde den store iPhone - tilsyneladende helt efter planen

Billedet viser en printplade hvor der er NFC og Wi-Fi chip. NFC har været rygtet til både iPhone 5 og iPhone 5s, så det er ikke sikkert at funktionen endelig kommer til kommende iPhone ejere.

NFC er smart hvis man vil parre sin smartphone med en højtaler eller soundbar som har NFC. Mange håber også, at NFC får et gennembrud som betalingsmiddel, og her kan iPhone 6 spille en stor rolle, hvis Apple vil tillade betaling via NFC.

Wi-Fi chippen understøtter den hurtige 802.11ac standard, der kan give forbindelsen en kærkommen hastighedsforbedring, forudsat at din router også understøtter 802.11ac .

Den større printplade der er vist på billedet, passer til størrelsen på en iPhone 6 i 4,7", hvis man laver en sammenligning med de andre læk vi tidligere har set. Det betyder dog ikke, at dette er en ægte eller produktionsklar printplade. NFC i en kommende iPhone bør stadig betragtes som et løst rygte.

Læs også: Batteristørrelser på iPhone 6 angiveligt afsløret

Håber du iPhone 6 får NFC?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Twitboydk 31-07-2014 07:40:20

Det er sjovt at dette rygte opstår hver eneste år. Sammen med et par andre rygter. Fx. den klassiske med at iPhone produktionen er forsinket.

2 0
Kristian Dyrslund 29-07-2014 16:56:12

Ja for pokker mit WIFI i hjemmet underst

1 7

Om brug af cookies