Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: iPhone 7 bliver mere vandtæt end iPhone 6s

Rygte: iPhone 7 bliver mere vandtæt end iPhone 6s

Den kommende iPhone 7 bliver mere vandtæt end iPhone 6s, lyder det ifølge nye oplysninger - men uden at være på højde med Samsung Galaxy S7.

iPhone 6s og 6s Plus klarer i forvejen en time under vand uden problemer.
iPhone 6s og 6s Plus klarer i forvejen en time under vand uden problemer.

Da iPhone 6s og 6s Plus sidste efterår blev lanceret, viste det sig, at de to telefoner gemte på nogle vandtætte egenskaber, som Apple dog valgte ikke at markedsføre. Selv efter en time under vand fungerede de to iPhones uden problemer, hvilket er mere end hvad en IP67-certificering garanterer.

Ifølge hjemmesiden Xiaomi Today, som har spottet et opslag på det kinesiske sociale medie Weibo, bliver den kommende iPhone 7 dog mere vandtæt end den allerede godt beskyttede iPhone 6s. En insider fra fabrikken Foxconn, hvor iPhones produceres, deler nemlig en række oplysninger om den næste iPhone.

Læs også: Nye videoer viser iPhone 7-klon frem i høj kvalitet

Ud over at bekræfte flere allerede velkendte rygter såsom afskaffelsen af minijackporten, et større kamera og en berøringsfølsom home-knap, fremhæves også en interessant oplysning om den næste iPhones vandbestandighed.

Ifølge denne kilde bliver iPhone 7 nemlig ikke så vandtæt, at den kan måle sig med Samsung Galaxy S7 og dens IP68-certificering, som gør den støvtæt og vandafvisende i ned til 1,5 meters dybde i maks. 30 minutter. Den oplysning stemmer overens med detaljer om iPhone 7, der blev afsløret fra en PowerPoint-præsentation for en måned siden.

Tilbage i april måned forlød det dog, at Apple vil gøre iPhone 7 fuldstændig støv- og vandtæt og altså ikke kun vandafvisende. De noget forskellige oplysninger gør det altså fortsat noget uklart, hvor godt iPhone 7 helt præcist vil klare sig over for vand - men en eller anden form for vandbestandighed ser den i hvert fald ud til at komme med.

Læs også: Apple runder stor milepæl - En milliard solgte iPhones

Mens rygterne fortsat florerer om den kommende iPhone fra Apple, begynder datoer også at dukke op. Det forlyder nemlig, at iPhone 7 kan forudbestilles den 9. april, hvorefter den lander i de første butikker den 16. september. Den præcise dato for lanceringen er endnu ukendt, men da Apple har tradition for at holde sin event et par dage inden en ny iPhone kan forudbestilles, er de mest sandsynlige datoer pt. Den 6. eller 7. september.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies