Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: iPhone 7 får ny homeknap og i kommer Space Black

Rygte: iPhone 7 får ny homeknap og i kommer Space Black

Ifølge en rapport fra japanske Macotakara får den kommende iPhone en opdateret homeknap, samt en helt ny farvevariant.

Foto: Martinhajek.com

Med under to måneder til den officielle lancering af de nye iPhones har vi allerede dannet os et overordnet billede af, hvad vi forventer på de nye telefoner, som bl.a. inkluderer et større kamera-bump, afskaffelse af mini-jackstikket og en omrokering af antennebåndene.

Men noget tyder på, at det ikke er det eneste nye ved de næste modeller, og ifølge en rapport fra det japanske medie Macotakara, der har citeret kilder i Apples leverandørkæde, får de nye iPhones et par ekstra modifikationer. Det skriver PLAYfuldroid.

Ifølge rapporten vil iPhone 7 få en ny type homeknap, der vil fungere via 3D Touch, og dermed afskaffe en egentlig fysisk bevægelig knap. Du vil stadig føle, at du trykker på en knap, det Apple kalder haptisk feedback, på samme måde som Force Touch fungerer på de nye MacBooks. 

Se også: Rygte: iPhone 7 får berøringsfølsom home-knap og vandtæthed

Derudover er det rygtet, at knappen vil blive en integreret del af skærmen, og det vil, sammen med afskaffelsen af høretelefonstikket, kun gøre det nemmere for Apple at gøre de nye iPhones vandtætte. En mulighed som vi længe har hørt om, og som fik lidt mere luft med den seneste iOS Betaversion.

Udover dette, så vil afskaffelsen af en fysisk homeknap også hjælpe mange forbrugere, idet det ofte er én af de ting, der går først i stykker på telefonerne. Således vil mange kunne slippe for at besøge et mobilværksted eller bruge den indbyggede AssistiveTouch, der giver dig en touch-venlig homeknap på skærmen.

Læs også: Ny video i høj kvalitet: iPhone 7 vs. iPhone 6S

Men homeknappen er ikke det eneste nyt, som Macotakara kan bringe. Vi har længe hørt om en mulig ny farve for iPhone 7, en Space Black, og ifølge den japanske rapport, så er det ikke helt ude i hampen.

Mediet mener nemlig, ud fra kilder fra Apples leverandører, at chancen for en sort iPhone er "højst sandsynlig", og den kunne meget vel komme til at ligne den, vi for nylig viste billeder af.

Tilføjelsen af en ny og forbedret homeknap, samt farven Space Black, lyder rigtig lovende, og alt andet lige bliver det spændende at se, hvilke rygter der holder vand, og hvilke der falder helt igennem.

Se også: Vil iPhone 7 få følgeskab af trådløse høretelefoner?

Her kan man liige ane, hvordan homekappen igølge rygtet nu vil flugte med skærmen
Her kan man liige ane, hvordan homekappen igølge rygtet nu vil flugte med skærmen
Foto: Martinhajek.com
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies