Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: iPhone 7 kan forudbestilles 9. september

Rygte: iPhone 7 kan forudbestilles 9. september

Lanceringen af iPhone 7 nærmer sig med hastige skridt, og nu er en dato for, hvornår den kan forudbestilles, kommet frem: 9. september.

Foto: Martinhajek.com

I løbet af de seneste måneder er der blevet lækket et helt enormt antal billeder af og oplysninger om den kommende iPhone 7, men endnu har det været sparsomt med konkrete datoer for, hvornår den lanceres, kan forudbestilles og købes i butikkerne.

De oplysninger begynder dog så småt at dukke op. Så sent som i sidste uge kunne den altid velinformerede Evan Blass - også kendt som evleaks på Twitter - afsløre, at iPhone 7 vil lande i butikkerne i uge 37.

Det vil med andre ord sige et sted mellem den 12. og 18. september - med al sandsynlighed fredag den 16. september, da Apple har for vane at vælge fredage.

Læs også: Her er datoen for den kommende iPhone-lancering

Nu er selvsamme Twitter-tipster på banen igen med endnu en afsløring - nemlig datoen for, hvornår iPhone 7 er mulig at forudbestille. I et nyt tweet skriver han, at iPhone 7 kan forudbestilles fra og med fredag den 9. september.


Apple har tradition for at åbne op for forudbestillingerne ganske få dage efter lanceringen, og dermed er sidste spørgsmål nu, hvornår eventen præcist finder sted. Både iPhone 6/6 Plus og iPhone 6s/6s Plus blev lanceret den 9. september, men i år bliver det som bekendt datoen for, hvornår du kan forudbestille et eksemplar.

Læs også: Apple runder stor milepæl - En milliard solgte iPhones

Apples event må derfor formodes at finde sted tidligere på ugen. De to forrige iPhones blev lanceret henholdsvis tirsdag og onsdag, og det er formentlig også en af de to dage, der gør sig gældende i år - altså med andre ord 6. eller 7. september. Dermed vil der fortsat være et par dage mellem event og startskuddet til forsalget.

Der kan spekuleres i lang tid om de konkrete datoer. Der er derfor ikke andet for end vente på en officiel invitation fra Apple, som kan gøre os klogere på, hvornår Apples direktør, Tim Cook, går på scenen i San Francisco.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies