Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Kommende Samsung-flagskib får firdobbelt kamerasetup

Rygte: Kommende Samsung-flagskib får firdobbelt kamerasetup

Selvom der er godt og vel et halvt år til lanceringen, er rygterne allerede begyndt at florere omkring Samsungs kommende flagskib.

Foto: Mobilsiden.dk

Mens Mobile World Congress kører derudaf i fuldt firspring, er der stadig liv i mobilverdenen udenfor. Midt i alle nyhederne fra Barcelona, svirrer rygterne om en kommende Samsung-enhed.

Læs også: De første dage med: Samsung Galaxy S10+

Samsung har kun lige akkurat lanceret Galaxy S10-serien, men det skal ikke stoppe os fra at gisne om årets næste Samsung-flagskib. Der er selvfølgelig allerede en række rygter omkring Samsung Galaxy Note10, selvom den først forventes lanceret til september.

Samsung Galaxy Note9 har det voldsomt debatterede jackstik.
Samsung Galaxy Note9 har det voldsomt debatterede jackstik.
Foto: Mobilsiden.dk

Sammobile, der sjovt nok beskæftiger sig mest med Samsung, skriver, at Samsung Galaxy Note10 tilsyneladende får et firdobbelt kamerasetup på bagsiden. Det er slet ikke usandsynligt, at der er hold i det rygte, da Samsung netop har lanceret Galaxy S10 5G med fire kameralinser på bagsiden. Et andet rygte omkring Samsungs kommende flagskib er, at en navneændring skulle være på vej. Samsung vil simpelthen omdøbe Note-serien. Det skal dog tages med et gran salt. Samme rygte florerede kraftigt omkring Galaxy S10, hvilket vi nu ved ikke havde noget på sig.

Læs også: Danske Samsung Galaxy S8 får nu Android 9 Pie

Blandt andre interessante ting forlyder det, at Samsung Galaxy Note10 får en stor skærm på 6,66 tommer, og at den udnytter telefonens overflade otte procent bedre end Galaxy Note9. Derudover menes det, at Samsung fjerner jackstikket, hvilket helt sikkert vil afstedkomme en masse debat.

Der er selvfølgelig en evighed til lanceringen af Galaxy Note10, hvilket betyder, at meget kan nå at ændre sig. Ikke desto mindre er det spændende at følge med i. Samsung Galaxy Note9 var så god, at den fuldstændigt overskyggede Galaxy S9 - mon det samme sker i år?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies