Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: LG G5 lanceres i april, men ingen G Flex 3

Rygte: LG G5 lanceres i april, men ingen G Flex 3

LGs planer for starten af næste år er angiveligt sluppet ud. Mens LG G5 bliver en del af sydkoreaners lineup, er der ingen G Flex 3 at finde.

En efterfølger til LG G4 (venstre) og LG V10 (højre) vil blive lanceret i løbet af første halvår 2016, lyder rygtet.
En efterfølger til LG G4 (venstre) og LG V10 (højre) vil blive lanceret i løbet af første halvår 2016, lyder rygtet.
Foto: LG.com

Rygter vil vide, at LG ændrer taktik i forhold til sine topmodeller i det første halvår af 2016. Det er den sydkoreanske webportal og nyhedsside, Daum, der mener at vide, hvilke modeller LG vil lancere i starten af næste år - og ikke vil lancere.

Den store overraskelse er nemlig ikke så meget, at en LG G5 - ganske forventeligt - vil se dagens lys i slutningen af april måned næste år, men derimod at en eventuel LG G Flex 3 ikke bliver blandt nyhederne.

LG har ellers lanceret G Flex og G Flex 2 henholdsvis forud for CES-messen 2014 og under CES 2015. En tredje model i serien ser dog ikke ud til at blive lanceret ved næste års CES-messe, lyder rygtet.

Læs også: Teleselskab afslører, hvornår næste års topmodeller lanceres

Årsagen skal angiveligt findes i, at en anden LG-topmodel sidenhen er kommet til, som altså vil få en efterfølger næste år: LG V10 - den enormt robuste smartphone med alle specifikationer hentet fra øverste hylde. Det er ikke mere end tre måneder, siden LG V10 blev lanceret, og derfor vil rygterne vide, at efterfølgeren ikke kommer før andet halvår 2016.

Rygtet stemmer fint overens med et foto, som blev lækket fra teleselskabet T-Mobile sidste uge. Af dette fremgår det, at LG i andet kvartal 2016 vil løfte sløret for hele fire smartphones, men hvilke modeller viser billedet ikke. Det efterlader to modeller, hvis disse to rygter holdes op mod hinanden. Hvilke det er, er der ikke andet at gøre end at vente for at blive klogere på.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies