Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: LG vil igen Windows Phone

Rygte: LG vil igen Windows Phone

Sidste år meldte LG ud, at de ikke havde planer om nye Windows Phone enheder, men man har et standpunkt til man tager et nyt.

LG Optimus 7 var en af de første Windows Phone 7 enheder, som så dagens lys. Men det var også en af de sidste. Og LG er da heller ikke blandt de fire producenter, som Microsoft under Windows Phone 8 præsentationen nævnte, som værende vigtige for at styresystemet skulle blive en succes.

 - Disse producenter skal hjælpe Windows Phone 8 til succes

Korea Times fortæller nu, at de har talt med en LG Partner, som fortæller den koreanske producent vil booste deres salg – faktisk med hele 40 procent. Det skal en Windows Phone 8 enhed angiveligt hjælpe dem med. Selvom LG tidligere har været ude og sige, at de ingen planer havde om nye Windows Phone enheder.

 - ”Vi vil lancere et par nye Optimus enheder i år og LG har også nye smartphones i pipeline, som kører Microsoft’s Windows Phone 8,” har en senior executive fra en lokal LG Partner udtalt.

LG: Ingen planer om Windows Phone

Men nu virker det altså til, ifølge rygterne, at LG igen er klar til Windows Phone og håber at få en bid af kagen, hvis markedsandelene for Windows Phone pludselig eksploderer.

Kilden, som ønsker at være anonym, fortæller også, at LG vil komme med en 5.5 FullHD enhed til MWC, der er dog ingen forlydender om det er en Android eller Windows Phone 8 enhed.

 
Læs også:
 - LG: Ingen planer om nye Windows Phones

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies