Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Lumia 940, Surface 4, Xbox One Mini og meget mere til oktober

Rygte: Lumia 940, Surface 4, Xbox One Mini og meget mere til oktober

Microsoft forbereder en kæmpe event til oktober, hvis man skal tro rygter der florerer på nettet.

Lækkede billeder af Lumia 940/950
Lækkede billeder af Lumia 940/950

Vi har allerede hørt rygter, og set lækkede billeder af Microsoft Lumia 940 og 940 XL, der forventes præsenteret i efteråret. Men noget tyder på at Microsoft har tænkt sig at trække endnu flere overraskelser op af hatten ved en kommende præsentation.

Det er måske ikke den mest pålidelige kilde, men ifølge den kinesiske blog WPDang ifølge WMPoweruser, vil Microsoft foruden de nye smartphones også præsentere Surface Pro 4 til oktober.

Men her stopper det ikke. Måske får vi også præsenteret et Band 2, der er Microsofts bud på en hybrid mellem et smartwatch og en activitytracker.

Læs ogsåLumia 940 får iris-scanner (rygte)

Endelig mener kineserne at vide, at en Xbox One Mini skulle være på vej. Den skulle angiveligt indeholde Blu-Ray og kun fylde en tredjedel af den nuværende Xbox One.

Alt dette skal nok tage med et gran salt. Vi er ret sikre på Lumia 940 og Lumia 940 XL. Dem har vi hørt en del rygter om. Surface Pro 4 vil også være ret sandsynlig, da Surface Pro 3 har over et år på bagen, men hvorvidt de øvrige produkter vil se dagens lys i efteråret kan vi kun gætte om.

Kilder: WPDangWMPoweruser

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies