Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Microsoft lancerer bærbar spillekonsol

Rygte: Microsoft lancerer bærbar spillekonsol

Softwaregiganten Microsoft er i gang med at udvikle en ny spillekonsol, som kombinerer spil, musik og video i én håndholdt enhed.

Ifølge anonyme kilder fra Microsoft, som den californiske avis San Jose Mercury News har talt med, er Microsoft i gang med at udvikle en ny bærbar spillekonsol, der skal kombinere spil, musik og video i én håndholdt enhed. Det skriver den norske nyhedstjeneste digi.no.

Flere af Microsofts mest erfarne folk, som har været med til at udvikle Xbox 360, skulle efter sigende være med i projektet.

Det inkluderer spilchef J. Allard, som skal være projektleder for den nye maskine, mens Greg Gibson, som var systemdesigner for Xbox 360, er direktør. Bryan Lee, som er finanschef for Xbox-virksomheden, skal lede den økonomiske del af projektet. Det skriver San Jose Mercury News. Hvis disse informationer er rigtige, tyder meget på, at Microsoft mener det alvorligt, for det er absolutte topfolk.

Microsoft har i øjeblikket flere håndholdte produkter på markedet – blandt andet PocketPC-enheder, Portable Media Players og de kommende maskiner basert på Project Origami.

En ny håndholdt spillekonsol vil skulle konkurrere med Sonys PSP, Nintendos DS og Apples iPod.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies