Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Microsoft Office klar til iOS og Android til november

Rygte: Microsoft Office klar til iOS og Android til november

Microsoft Office måske på vej til iOS og Android – Microsoft benægter dog at det skulle være tilfældet.

Internetsiden BGR hævder at have førstehåndsoplysninger om en kommende Office-pakke til iOS.

Kilden, der skulle være pålidelig, siger at Microsoft planlægger at udgive en Office-pakke til både iOS og Android i november måned.

Angiveligt skulle kilden have set en prototype af ”Office for iOS” på en iPad, og dermed spekuleres der nu også i, hvorvidt Microsoft også laver en mindre udgave til iPhone og iPod Touch.

”Office for iOS” skulle være næsten identisk med den udgave af Microsoft Office, der i februar dukkede op på hjemmesiden The Daily.

Den gang nægtede Microsoft eksistensen af en sådan Office-pakke, men sagde samtidig, at de ville skabe klarhed over situationen i de følgende uger. Siden er der dog ikke kommet nogen udtalelser fra Microsoft.

Microsoft har allerede en mini Office-pakke på Nokias Lumia telefoner, der kører Windows Phone.

Kilde: BGR

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

24-05-2012 14:23:35

men tommy har ret i at, det vil gøre WP til dels overflødig. MS office er et meget stærkt salgs argument for windows phone.

0 0
Tommy 24-05-2012 10:57:35

Det ville hvert fald ikke være særlig smart af MS da der så bliver færre og færre selling-points til at skifte til WP. Hvis der er officepakke, kan virksomhederne jo lige så godt (i en eller anden grad) benytte android eller iphones, og så sælger de da hvert fald ikke nogen WP-enheder.

0 0

Om brug af cookies