Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Microsoft Office til iPad

Rygte: Microsoft Office til iPad

Ifølge rygterne er Microsoft lige på trapperne med en speciel iPad-version af Office-pakken.

Skal man tro rygterne er Microsoft måske kun få uger fra at sende en version af Office på gaden til iPad. Den skulle indeholde applikationer til Word, Excel og PowerPoint. Det skriver Computerworld.dk.

Det er avisen The Daily, som eftersigende har haft ”hands-on” på en prototype. The Daily har taget et billede af startskærmen, hvorfra det ser ud til at være muligt at oprette nye dokumenter i Word, Excel og Powerpoint.

Der er ingen detaljer om hverken pris eller lanceringsdato for en Office applikation – dog gættes der på den er på gaden indenfor få uger.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

brian jensen 23-02-2012 15:54:21

de fik deres forskellige version til at virke sammen. istedet for at smide flere og flere på markedet. jeg har office på pc, der har jeg lavet et regneark, som bruges som skabelon, på android samt på winphone. der er ingen problemer med at bruge office på android der kan godt arbejde og redigeres i. men office365 vil ikke kendes ved den skabelon pga der åbenbart skulle være fejl i arket. så ingen mulighed for at redigere.

0 0
Myrton 22-02-2012 20:28:05

Det værste er at det er anden artikel i skriver med samme indhold, og det var også pointeret i den anden artikel. Kan se at kommentaren er blevet fjernet nu.

Det er fandme ofte at jeg ser artikler på siden her der enten er decideret forkerte, eller ikke viser hele historien.
I har tjent mig godt som nyhedsside i flere år, men nu ser jeg desværre så mange fejl at jeg må sige at i har mistet en læser. Kan godt være at jeg som ene person ikke gør meget, men synes det er for dårligt at i ikke undersøger emnerne ordentligt inden i skriver en artikel om det. Og så har i skrevet FLERE om samme emne med samme fejl, efter det er blevet pointeret.

0 0
Myrton 22-02-2012 20:19:05

Ifølge engadget.com har Microsoft afvist rygterne og dette vil åbenbart blive klart i løbet af de "kommende uger"

http://www.engadget.com/2012/02/21/microsoft-says-office-for-ipad-story-is-based-on-inaccurate-rum/

0 0

Om brug af cookies