Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Næste års iPhone får kurvet OLED-skærm

Rygte: Næste års iPhone får kurvet OLED-skærm

Apple gemmer de store designændringer til næste år, hvor iPhone udstyres med en kurvet OLED-skærm lige som på Samsung Galaxy S7 edge, lyder nyt rygte.

Foto: Martinhajek.com

Selv om iPhone 7 ikke engang er lanceret endnu, er der allerede forlydender om iPhonen, der lanceres næste år - formentlig med navnet iPhone 8.

Der har allerede floreret oplysninger om, at 2017-udgaven af iPhone får et markant anderledes glasdesign og en OLED-skærm, lige som at dette års iPhone 7 i stedet kun får mindre ændringer på grund af Apples treårlige produktcyklus frem for den hidtidige toårige.

Læs også: Rygte: iPhone får store opgraderinger hvert tredje år

De nyeste oplysninger fra analyseinstituttet IHS Technology bekræfter i den grad teorien om, at de store nyheder først kommer næste år. Fra en af firmaets analytikere, som også for nyligt kunne berette om, at 16 GB-udgaven af iPhone 7 forsvinder, lyder det, at næste års iPhone bliver udstyret med en kurvet OLED-skærm.

Ud over Samsung er flere andre kinesiske producenter som Xiaomi (med modellen Mi 5) og vivo (med modellen Xplay 5) også begyndt at implementere den unikke, kurvede skærm. I år vil blandt andet Apple også hoppe med på vognen, lyder det altså.

Læs også: Video: Så meget har iPhones forbedret sig gennem årene

At Apple udstyrer næste års iPhone med en dobbeltkurvet skærm, giver netop god mening i forhold til det føromtalte rygte om, at metal udskiftes med glas og at fronten bliver fuldstændig minimalistisk. Hvad Apple så helt præcist vil udnytte den ekstra skærmplads til, er endnu uklart, men ifølge Phone Arena vil Apple igen nytænke måden, hvorpå du betjener din smartphone.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies