Rygte: Næste Galaxy-generation får flere megapixels

Samsung har længe været stærk på optik-fronten, og nu tyder det på at kommende flagskib vil være toptunet.

Rygte: Næste Galaxy-generation får flere megapixels

Samsung har gennem tiden påvist en fornuftig kundskab inden for billedskydning. I vores test af sidste års flagskib, Samsung Galaxy S5, var vi yderst begejstrede for optikken der skal forevige glædelige stunder.

Med rygtemøllen i fuld gang og elektronikmessen, Mobile World Congress om hjørnet, svirrer de seneste spekulationer over hvad Samsung kan tilbyde i Galaxy S6, deres kommende flagskib.

Seneste billederygte har afsløret at Galaxy S6 kommer til at ligne iPhone 6, og ligeså vel har en måling fra AnTuTu afsløret en skærmbuet følgesvend, S Edge, med en rekordhøj score på præstationssiden.

Læs også: Samsung Galaxy Note Edge – Note 4 med et twist

Nu går tankerne på, at det forrige flagskibs 16 MP-kamera vil udskiftes til fordel for runde 20 MP i stedet. Dertil vil den digitale stabilisering forvandle sig til optisk stabilisering, så et mere autentisk arbejde kan modsikre rystelse fra kaffemanglende hænder.

For at sikre dine jeg-fies, vil du have 5 MP fortil som hjælp.

Begge af disse nye kameraer skulle indeholde en Samsung-produceret sensor, der vil hjælpe til en bedre kameraoplevelse, optimeret til systemet.

Dertil rygtes det at man på software-siden vil have mulighed for Pro mode: her vil man kunne skyde billeder i RAW-format sammen med fuld kontrol over lukkehastighed og fokus.