Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Nexus 5 og Nexus 7.7 på vej til maj

Rygte: Nexus 5 og Nexus 7.7 på vej til maj

Det er ikke længe siden, at både Nexus 4 og Nexus 7 kom på markedet – men nu forlyder det, at der er efterfølgere på vej.

Android figur til MWC 2011 (Foto: Mobilsiden.dk)
Android figur til MWC 2011 (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Det er et ”must have” for mange af de hardcore Android-fans at skulle have signaturtelefonerne fra Google, da det er Google-telefonerne, som får de nyeste softwareversioner først.

 - Android navngiver kommende version

Netop nu er det Google Nexus 4 by LG, som er den nyeste hardware enhed, men nu går rygterne på, at der allerede skulle være en ny generation af Nexus-smartphone på vej – atter med LG, som hardware producent.

 - Nexus 4 – bare ikke god nok (mobiltest)

Ifølge rygterne kommer Nexus 5 med en 5 tommer FullHD-skærm, quad-core Tegra 4 processor, 8 eller 16 GB intern hukommelse, 2 GB RAM, 13 megapixels kamera og Android ”Key Lime Pie”, som er den forventede næste generation af Googles mobile styresystem.

 - 2013 bliver året for 5 tommer skærme

Rygterne går også på, at der er en Nexus 7.7 på vej med en 7.7 tommer Tegra 4 tablet, som har 8 GB intern hukommelse, frontkamera og almindeligt kamera. Producenten bag denne er ifølge kilderne også LG.

Nexus 5 og Nexus 7.7 forventes præsenteret på den årlige Google I/O konference – og vil blive lanceret kort efter præsentationen til en start pris på 299 dollars.

Google har endnu ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter.

 
Læs også:
 - Google Nexus 7 – din næste tablet? (produkttest)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hellas7 18-01-2013 18:36:38

at de vil annoncere den i forbindelse med i/o

0 0

Om brug af cookies