Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Nokia Lumia får 41-megapixel PureView til sommer

Rygte: Nokia Lumia får 41-megapixel PureView til sommer

Kamerateknologien med 41 megapixels, som debuterede i Symbian-mobilen Nokia 808 PureView, kommer angiveligt til Windows Phone til sommer.

For et år siden blev Symbian-mobilen Nokia 808 PureView præsenteret som et kameramonster. Salgsargumentet var telefonens oversampling af 5-megapixel billeder taget med kameraet, som dermed kunne forarbejdes til 41 megapixel.

Til sommer vil PureView-teknologien imidlertid også finde vej til et nyt produkt i Lumia-serien, som kører Windows Phone-styresystemet, skriver The Guardian.

Ifølge kilder "tæt på den finske mobilproducent" vil denne telefon blive kaldt for Lumia EOS. Desværre melder historien ikke noget om andre specifikationer, og foreløbig bliver sommer-lanceringen omtalt som en event på det amerikanske marked.

The Guardian har forsøgt at få en kommentar til Lumia EOS-historien, men Nokia holder sig til:

- "Selvom vi er glade for den opmærksomhed, som Nokia Lumia-serien fortsætter med at tiltrække, har det været vores mangeårige politik ikke at kommentere på rygter eller spekulationer."

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 06-02-2013 21:39:41

Det kunne meget vel være en del af min nye mobil.

0 0
Zeb 06-02-2013 09:53:07

Jeg har også læst andetsteds at de vil kalde den EOS, men er det navn ikke trademarked af Canon? Canons digitale spejlrefleks kamera-serie hedder EOS, og alt andet lige må man sige, at de om ikke er direkte konkurrerende produkter, så tilstrækkeligt ens i fokus på det at tage billeder til at jeg tror Canon vil brokke sig højlydt.

0 0
Zeb 06-02-2013 09:56:04

Fra EOS 350D manualen fundet i PDF: "Canon and EOS are trademarks of Canon Inc."

0 0
06-02-2013 10:28:03

Nokia har for vane at kalde deres telefon noget specielt under udviklingen af disse og jeg er ret sikker på at det også er tilfældet her. Nemlig at nokia Eos kun er arbejdsnavn og at telefonen ændre navn til nokia lumia 9xx når den kommer på markedet.

0 0
Om brug af cookies