Rygte: Ny iPad til marts – ikke den “rigtige” iPad 3

Apple frigiver to iPads i løbet af 2012, hævder website.

Rygte: Ny iPad til marts – ikke den “rigtige” iPad 3

Apple har planer om – for tredje år i træk – at benytte foråret til at introducere en ny iPad. Der vil imidlertid mere være tale om en 2S-model end en decideret iPad 3, skriver digitimes.com.

Ifølge sitet, som bringer historier fra asiatiske producenter og underleverandører, vil den kommende iPad snart gå i masseproduktion, så den kan komme på butikshylderne til marts.

Kilderne bag disse oplysninger hævder ligeledes, at Apple ikke opfatter den kommende model som en iPad 3, da den blot byder på mindre opgraderinger – blandt andet tyndere design og længere batteritid.

Lanceringen for den “rigtige” iPad 3 skulle efter sigende ske tidligst i efteråret 2012. En efterårslancering vil i så fald betyde, at Apple bryder den hidtidige strategi med at sende én model på markedet om året.

Sidste tilføjelse til sagen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 3/11/2011 kom der flere nuancer om emnet med et indlæg med tematikken Her er iPad 3 rygterne – Historien kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..