Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Ny iPad til marts - ikke den "rigtige" iPad 3

Rygte: Ny iPad til marts - ikke den "rigtige" iPad 3

Apple frigiver to iPads i løbet af 2012, hævder website. En mindre opgradering til marts, som bliver efterfulgt af en ny model i efteråret.

Apple har planer om - for tredje år i træk - at benytte foråret til at introducere en ny iPad. Der vil imidlertid mere være tale om en 2S-model end en decideret iPad 3, skriver digitimes.com.

Ifølge sitet, som bringer historier fra asiatiske producenter og underleverandører, vil den kommende iPad snart gå i masseproduktion, så den kan komme på butikshylderne til marts.

Kilderne bag disse oplysninger hævder ligeledes, at Apple ikke opfatter den kommende model som en iPad 3, da den blot byder på mindre opgraderinger - blandt andet tyndere design og længere batteritid.

Lanceringen for den "rigtige" iPad 3 skulle efter sigende ske tidligst i efteråret 2012. En efterårslancering vil i så fald betyde, at Apple bryder den hidtidige strategi med at sende én model på markedet om året.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kokomo 05-11-2011 11:15:37

Ipad2 bød da heller ikke på noget banebrydene nyt. Den kan man da også se som en iPad(s). Alle apples produkter er jo kun mindre opdateringer af de gamle

0 0
Benjamin Jensen 06-11-2011 01:36:41

Desværre endnu een, der nægter fakta og kun ser på sin egen lille platform.

7 gange hurtigere grafik, dual core processor, meget tyndere design var jo bare nogle af de forbedringer der var.

Hov....det lyder lidt som det samme Android var igennem da producenterne kom med de "splinternye" modeller. Gør det ikke? ;)

0 0
Kokomo 06-11-2011 14:33:41

Har det bare sådan, at hvis de knap nok ændrer designet, så er det bare en opdatering. Har ikke set hvor meget tyndere den iPad 2 er, men ellers kan man jo ikke se på dem, hvilken der er 1 & 2.
Det samme med iPhone 3g & 3gs. Der stod jo ikke engang 3gs på den nye!
Så synes jeg hellere, at de burde være noget mere originale, og finde på nogen andre designs. At det er det samme igen og igen og igen er da bare åndssvagt. Tænk hvis biler var sådan

0 0
Benjamin Jensen 06-11-2011 22:46:49

Selve designet var anderledes fra iPad 1 og til 2. Den var en del tyndere bla.

Jeg tror lidt Apple følger den med, at de holder sig til samme modelnumre, hvis der ikke er designforskelle eller de er minimale. Som du selv siger, så var der ikke forskele på 3 og 3GS. Lige med iPhone 4 og 4S.

Folk forventer en designændring, hvis den skal hedde noget andet.

Jeg tror endnu flere var blevet sure, hvis Apple havde kaldt 4S for en 5'er ;)

0 0
BallonPedro 06-11-2011 16:04:16

Ikke fordi jeg er specielt glad for Apple, men i bilernes verden kommer der jo facelifts af næsten alle modeller inden en ny bliver introduceret.

Kan dog sagtens følge dig, og mener også Apple trådte et gigantisk step tilbage ved at lancere en iPhone 4S i stedet for en helt ny 5'er.

0 0

Om brug af cookies