Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Ny Motorola RAZR på vej

Rygte: Ny Motorola RAZR på vej

Rundt på nettet kører rygter og billeder af en måske kommende model fra Motorola i RAZR-serien. Kodenavnet er ”Canary”. Kamera på 2 megapixel skulle være en af nyhederne.

Måske hedder en af Motorolas kommende modeller RAZR Canary. Vi har surfet lidt rundt, og samlet nogle af de billeder der er i omløb (se dem i boksen til højre i denne artikel).

Oplysningerne om Canary er ret sparsomme. Men der nævnes kamera på 2 megapixel, Bluetooth og farveskærm på 262.000 farver. Designet har et glas/poleret metal-look.

Lanceringen skydes på at blive sidst i indeværende år (2006) eller i begyndelsen af 2007.

Hvad er facts?

Du som jævnligt læser Mobilsiden.dk ved, at vi normalt kun beskæftiger os med fakta og validerede informationer. Vi vælger dog her at gøre en undtagelse på grund af den store læserinteresse for Motorolas RAZR-produkter.

Om billederne i dette tilfælde er ægte eller om de sparsomme produktdata er korrekte, er umuligt at sige noget konkret om. Naturligvis kan vi ikke få oplysningerne bekræftet fra officielt hold. På Mobilsiden.dk er vi dog overbeviste om, at Motorola nok skal komme med nyt – om det så bliver ”Canary” må tiden vise.

Motorolas comeback

Motorola har virkelig fået et stærkt comeback med deres RAZR-serie. Den tynde stilrene mobil solgte i sin grundudgave røven ud af bukserne – og populariteten fortsætter. Således har RAZR også stor succes i en pink version. Medvinden har fået Motorola til at lancere produktet i endnu flere farver, hvilket vil ske i løbet af sommeren.

I øvrigt blev 3G-versionen af RAZR (V3i) i februar 2006 kåret til verdens bedste 3G-telefon. Det skete på mobilmessen 3GSM.

Kilder:
bengalboy.com / newmobile.nl / techeblog.com / slashphone.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies