Rygte: Ny Samsung-mobil til ældre og handicappede

Efter sigende skulle teknologi-giganten snart præsentere en ny Galaxy, der er designet til handicappede og ældre.

Rygte: Ny Samsung-mobil til ældre og handicappede

Der er rivende udvikling i smartphone-universet, og producenterne propfylder mobilerne med funktioner, der for blot få år siden var raketvidenskab.

Funktioner som til tider tager det smarte væk fra smartphone, der jo havde til hensigt at skulle udkonkurrere pc-verdenen på brugervenlighed. 

Det ønsker Samsung efter sigende at lave om på. De forventes snart at lancere Galaxy Core Advance, der er en smartphone specielt til ældre og handicappede. Det skriver rbmen via androidcommunity.com.

Modificeret “lavpris” model
Der skulle altså være tale om, at Samsung ønsker at bibeholde specs fra deres nuværende Galaxy Core, der lægger til en pris til omkring 1500 kr. og betegnes som en “low-end” smartphone. 

Af ydre modificeringer skulle volume og tænd/sluk knappen blive synlig i mørke, selvom det ikke forlyder hvordan det skal implementeres. 

Skærmen skulle også få et ekstra beskyttende lag, som bliver modstandsdygtig for ridser og betjening af handicappede. 

Sidst men ikke mindst, så skal der i Galaxy Core Advance implementeres en funktion, der gør, at mobilen er i stand til at læse tekst fra billeder taget med smartphone’en. 

Rygterne forlyder desuden på, at den lanceres lige efter nytåret. 

Mere om tematikken

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 14/12/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med historien Tipslørdag: Ugens bedste tipsKlik her og læs den fulde artikel.. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..