Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Nye Macbooks på vej denne måned

Rygte: Nye Macbooks på vej denne måned

Underleverandører røber: Apple er klar med længe ventet opgradering til sin Macbook Air og Pro serie.

Apples nuværende serie af retina-Macbook Pros er ved at have halvandet år på bagen, hvilket gør, at serien teknologisk er ved at være hægtet af.

Ifølge kinesiske underleverandører vil Apple rette op det, med en snarlig lancering af en ny stribe af Pro-produkter. De nye modeller kan debutere allerede denne måned, lyder det fra japanske nyhedsblog Macotakara, som citerer den unavngivne kilde. De nye Macbooks bliver skibbet ud til salgskanalerne i denne måned.

Både 13 og 15 tommer varianten står til at blive opdateret til den nyeste Intel-platform og de vil være kunne kendes på, at den sædvanlige USB-port helt er sløjfet. Disse vrages til fordel for det vendbare USB-C stik. De nye Macbooks får samtidig en Thunderbolt 2 port samt en MagSafe port til opladning.

De nye retina-modeller vil i øvrigt kunne kendes på et slankere og lettere design, samt et særligt ekstra touch-følsomt OLED display over keyboardet. Sikkerheden regnes også med at være øget, med integrationen af en touch-ID fingeraftrykslæser.

Læs også:  Apple opgraderer hardwaren i MacBook og udgiver ny farve

Visse modeller udgår

Mens pro-serien får en overhaling, vil Air serien få en anden skæbne. Den mindste 11 tommer model forventes at blive skrottet, mens den større 13 tommers model får en overhaling i lighed med sine Pro-søskende.

Præcis hvornår de nye modeller ryger i handlen er uvist, men rygterne vil vide, at Apple forventes snart at invitere til et præsentationsevent den 27. oktober.

Slut oktober kan derfor blive en særdeles interessant tid indenfor PC-branchen, for Microsoft inviterer til deres eget presseevent den dagen forinden.

Se også:  Microsoft inviterer til event den 26. oktober

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies