Rygte: Oktober er iPhone 5-måned

Nyeste iPhone 5-rygte handler om en lancering i oktober måned.

Rygte: Oktober er iPhone 5-måned

Det har været sikkert som amen i kirken i årevis; i juni eller juli præsenterede Steve Jobs en ny iPhone-model, og et par måneder senere, i september, viste han en ny kollektion af iPods frem.

Men ikke sidste år. Her blev årets iPhone-model først vist frem i oktober, og det er noget, vi lige så godt kan vænne os til, skriver det japanske site Macotakara.jp.

Fremover vil Apple nemlig skubbe lanceringen af nye iPhone-modeller til september eller oktober. Tidspunktet har været perfekt for lanceringen af iPhone 4S, der solgte rekordmange 37 mio. eksemplarer i julekvartalet.

Sitet citerer en “pålidelig kilde”, som også mener også at vide af den sjette generation af iPhone, som vå får at se til efteråret, vil få LTE 4G-forbindelse og at den vil være “komplet redesignet” med 4-tommer skærm.

Ja, vi får se …

Fortællingen går videre

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 17/2/2012 gik redaktionen videre med en artikel om iPhone-applikationer stjæler dine kontaktoplysninger – Historien kan læses her. Få også seneste nyt om sagen her.