Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: OnePlus 3 bliver billigere end OnePlus 2

Rygte: OnePlus 3 bliver billigere end OnePlus 2

Man skulle ikke tro, at OnePlus' telefoner kan blive meget billigere, men nu forlyder det, at OnePlus 3 får en lavere pris end den nuværende OnePlus 2.

Det er endnu ikke til at vide, hvordan OnePlus 3 kommer til at se ud.
Det er endnu ikke til at vide, hvordan OnePlus 3 kommer til at se ud.

Der er ikke meget tvivl om, at en ny topmodel fra kinesiske OnePlus er lige om hjørnet - ikke kun fordi firmaets direktør for to måneder siden selv har teaset for den, men også fordi der kommer gradvist flere og flere rygter frem om den.

Nu er en af de mere interessante af slagsen dukket op via hjemmesiden Gizmochina, der - som navnet indikerer - gør sig i de kinesiske smartphones. Hjemmesiden har angiveligt modtaget et tip fra en kilde, der skulle være ansat hos OnePlus selv, og som altså skulle have spredt prisen på den kommende OnePlus 3.

Læs også: OnePlus-direktøren afslører: OnePlus 3 kommer i 2. kvartal

Det ville ellers ikke være så overraskende, hvis OnePlus valgte at hæve prisen en tand lige som det sås med OnePlus 2 som følge af de dyrere komponenter og det i forvejen meget lave prisskilt, men det bliver ikke tilfældet i år ifølge kilden. OnePlus 3 bliver nemlig billigere end OnePlus 2.

Muligvis 250 kroner billigere end OnePlus 2

Da OnePlus 2 blev lanceret for knap et år siden, fik den en pris på $329 eller direkte omsat til hvad der svarede til 2.220 kroner ved dens lancering. Det er i forvejen en meget skarp pris for topspecifikationer, men du kan formentligt se frem til til at få en endnu bedre deal med OnePlus 3. Her bliver prisen nemlig blot $310 eller direkte omsat til 2.010 kroner.

I Danmark skal der naturligvis også tillægges 25 % moms, hvilket betød, at OnePlus 2 endte med at koste 2.499 for 32 GB-varianten. Det er en stigning på 12,6 %, hvilket altså vil sige, at såfremt prisen er korrekt, vil OnePlus 3 med al sandsynlighed ende med at koste omkring de 2.260 kroner.

Læs også:  De første specifikationer på OnePlus 3 afsløret

Ifølge kilden gælder den ovenstående pris den billigste model med den potente Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM og 32 GB intern lagerplads. Der vil igen i år være en anden, kraftigere variant – stadig med samme processor, men med hele 6 GB RAM og 64 GB intern lagerplads, hvor prisen naturligvis også vil stige yderligere. Denne pris er kilden dog efter alt at dømme ikke bekendt med.

OnePlus ser dermed ud til at fortsætte med at sætte standarden for, hvor meget smartphone man kan få for pengene på disse breddegrader, hvor eksempelvis den nye HTC 10 har en noget høj pris på hele 5.990 kroner.

Læs også:  Hastighedstest afslører: OnePlus 3 får 6 GB RAM

Ventetiden på OnePlus 3 varer formentligt ikke ved så langt ude i fremtiden. Et tidligere rygte går nemlig på, at en lancering kan finde sted så tidligt som den 18. maj – om kun lidt over to uger, hvor den skulle komme til salg i næste måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies