Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Sådan bliver Facebook-mobilen fra HTC

Rygte: Sådan bliver Facebook-mobilen fra HTC

HTC arbejder angiveligt på en 4,3" mobil med kodenavnet Myst, der kan betegnes som en Facebook-telefon. Se de rygtede specifikationer her.

HTC ChaCha havde en decideret Facebook-knap.
HTC ChaCha havde en decideret Facebook-knap.
Foto: Mobilsiden.dk

Rygterne om en Facebook-mobil har været mange, og nu kommer seneste skud på stammen, skriver Pocketnow.com.

Twitter bliver flittigt benyttet af kilder i mobilindustrien til - i anonymitet - at afsløre detaljer om kommende produkter, og denne gang handler det om en HTC-mobil med kodenavnet "Myst".

Myst bliver omtalt som en "HTC Facebook Phone", og det vil i givet fald ikke være første gang, at selskabet kigger i den retning. På billedet ovenfor kan man se HTC ChaCha, som var udstyret med en decideret Facebook-knap.

Specifikationerne for Myst skulle blandt andet tælle Qualcomm Snapdragon S4 Plus dual-core processor (1GHz), 4,3"-skærm (1280 x 720 pixels), 1GB RAM, 16GB intern lagerplads, 5 megapixel-kamera og Android 4.1.2 Jelly Bean som styresystem.

Telefonen skulle ramme det amerikanske marked via AT&T, men historien melder ikke noget om europæisk lancering.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus 08-02-2013 00:38:47

Det er jo ikke første gang HTC har lavet en facebook mobil der var også den forrige chachacha.. som jo var et kæmpe hit......or not

0 0
Anker 07-02-2013 19:06:27

Hvad er det man skulle kunne på en "Facebook" mobil som man ikke kan med en iPhone eller en alm. Android ??? forstår ikke det koncept, men der er nok gået kamikaze i HTC..

0 0

Om brug af cookies