Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Sådan bliver iPhone 5

Rygte: Sådan bliver iPhone 5

Rygtesmedene er godt i gang med at stykke den kommende iPhone 5 sammen. Her er de 10 mest sandsynlige forbedringer.

Op til sommeren er der masser af rygter om, hvordan den nye iPhone kommer til at se ud. Det franske site Nowhere Else har samlet en liste over de ti mest sandsynlige ændringer, vi kommer til at se i iPhone 5.

Listen er selvfølgelig kun bud på, hvordan specifikationerne i den nye iPhone bliver, idet ingen endnu ved, noget om, hvordan den bliver.

Nowhere Else har endda gjort sig den ulejlighed at vurdere, hvor sandsynlige ændringerne er.

Ny kraftig processor:
Den nye iPhone 5 får højst sandsynligt en A5 processor, lig den, der sidder i iPad 2. Den har to processorkerner, og i iPad 2 har de en hastighed på 1 GHz hver.

Sandsynlighed: 100 %

Hvid udgave:
Forbrugerne har indtil videre måtte vente forgæves på den hvide udgave af iPhone 4. Den fejl vil Apple ikke begå igen med iPhone 5.

Sandsynlighed: 100 %

Med iOS 5:
Efter planen viser Apple sit nye iOS frem på en konference i starten af juni. Det er her, Apple normalt viser en ny iPhone frem. Den nye iPhone 5 får i hvert tilfælde det nye iOS, når den kommer til salg.

Sandsynlighed: 90 %

Større skærm:
Mange vil mene, at det er en ulempe for iPhone 4, at skærmen “kun” er 3,5 tommer. Et populært rygte er da også, at iPhone 5 får en større skærm, på mindst 4 tommer.

Sandsynlighed: 80 %

Understøtter mobilbetaling:
NFC, eller Near Field Communication, vinder frem, og vil i fremtiden gøre betaling med mobilen meget nemmere. Flere af Android-konkurrenterne har allerede indbygget NFC i sine topmodeller. Rygtet mener at vide, at iPhone 5 får indbygget NFC, som i øvrigt også skal bruges til at synkronisere trådløst til Mac/PC.

Sandsynlighed: 80 %

Samme design:
Designet på den nye iPhone bliver næppe meget anderledes end på forgængeren. Der kan eventuelt være tale om børstet stål på bagsiden - eller at Apple måske har revurderet det skrøbelig glas-design.

Sandsynlighed: 60 procent

Mere hukkommelse:
iPhone 4 har 512 MB RAM, men der spekuleres i, om iPhone 5 får 1 GB RAM i stedet.

Sandsynlighed: 60 %


HDMI-udgang:
Via en adapter kan du se indholdet fra din iPhone på tv’et, med med en HDMI-udgangen bliver adapteren overflødig.

Sandsynlighed: 60 %

Stemmestyring:
Der er mange der mener, at iOS 5 vil have bedre stemmestyring, blandt andet på baggrund af, at Apple i stillingsopslag har søgt stemmeingeniører.

Sandsynlighed: 60 %

Bedre kamera:
Selvom kameraet på fem megapixel i iPhone 4 fungerer ganske godt, lyder rygtet på, at iPhone 5 får et otte megapixel kamera, angiveligt magen til det, der sidder i Sony Ericsson Xperia Arc.

Sandsynlighed: 50 %

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

mathias 08-04-2011 16:54:59

JEg vil gerne lave et meget vildt gæt på at iPhone 5 bliver tyndere, lettere og hurtigere end forgængeren.
Helt ligesom at 4'eren var hurtigere end 3gs'eren...

0 0
Benjamin Jensen 08-04-2011 12:09:11

Zeb>> Nu snakker jeg overhovedet ikke om skins, eller brugerflade. Jeg snakker om forskellige features. Der er jo intet nyt under solen, eller i hvert fald meget lidt. Der er kommet en del nye features med i Iphone 4 og til version i dag på 4.3.1. Men det er jo ikke banebrydende ting, som man vil forvente fra et skifte i hele versioner, fra 4.0 til 5.0. På android siden er der jo ikke sket meget her. 3.0 versionen skulle jo komme i en mobiludgave, men det har da såvidt jeg ved lange udsigter.

Hardware producenterne til android telefoner følger jo ikke versionsnumrene på android. De kommer bare jævnligt med en ny telefon, uanset om der er spring i softwareversion fra 2.2 til 2.3 eller fra 2.0 til 3.0. Der skal jo bare sparkes noget godt hardware ind, uagtet om der er brug for det. For det er jo ikke selvsagt, at der vil blive skrevet programmer der rent faktisk udnytter det, og så er det jo ligesom ikke så meget ved, at have en fed telefon spækket med god hardware. Mange softwareproducenter vil stadig i kommerciel øjemed prøve at lave programmer der går fint fra 1.6 - 2.3. Der er jo flest penge at hente for dem der.

Så nej, jeg snakker ikke om udseende, da funktionaliteten for mig spiller en meget større rolle, og her mener jeg bestemt at android stadig er langt bagefter Iphone.

0 0
Karim 08-04-2011 20:51:01

wow så du siger at telefonen der først fik opdatering så man kunne ændre baugrunden i ios 4.et eller andet, er har mange flere funktioner ind et Open source system????
eks: jeg kunne lavet et wifi hotspot længe før iphone bruger kunne, hvis de kan nu? eller mangler de det stadig?

0 0
Benjamin Jensen 09-04-2011 02:49:52

Jeg har nu altid kunne rette baggrunden i iOS4. Jeg har ikke haft en Iphone 3.

Jeg kan f.eks. spille spil på Iphone 4 uden voldsomt lag. Jeg kan spille langt flere spil på min Iphone 4 end på Android. Jeg har mange flere spil og programmer at vælge i mellem. 95% af tiden får jeg altid programmer først til Iphone 4 før de MÅSKE kommer til Android.

Jeg kan også lave hotspot, men jeg har nu bare brugt internetdeling, da kabel altid giver bedre forbindelse.

Der er ikke meget open sovs i Google. Det eneste fabrikanterne får lov til er at lave deres eget skin - thats it. Google vil også snart lukke det betydeligt mere, så der kommer hardware krav (hvilket de sgu har manglet i lang tid).

Android er kommet meget langt det sidste år, og jeg vil ikke sige at jeg ikke vil vælge en android telefon om 1 års tid. Men der er stadig for mange problemer med crash og angiveligt flere memory leaks der bare suger voldsomt på batteritiden.

0 0
08-04-2011 11:04:15

Nu mangler det bare en forudsigelse om at iPhone5 kommer i lortebrun tyndt plastik, med WP7 og en strømslugende processor der skal bruge en time på at starte telefonen op. Se det ville være overraskende forudsigelser. Det i artiklen er nogle billige kommentar.

Kan vi ikke få mobilsidens forudsigelser istedet?

0 0
Benjamin Jensen 08-04-2011 10:30:00

Android er jo faktisk slet ikke skiftet i forhold til forrige telefoner. Ingen ved jo, hvad iOS 5 vil komme til at indeholde. Der bliver ikke engang givet et bud på det. De nye Android telefoner kører jo stort set med samme software som forrige generation telefoner - se bare på HTC og Samsung. Ingen version 3.0 til android.....foreløbig.

Hardwaren vil ændre sig i Iphone 5, og selvom alt kører flydende uden lag på min Iphone 4, så vil jeg da alligevel skifte, da programmerne jo fremadrettet vil blive skrevet til iOS 5 med bedre hardware.

Jeg kan så også kun hilse velkommen, hvis Iphone 5 kommer med en større skærm - det savner jeg lidt på min Iphone 4.

0 0
Karim 08-04-2011 20:36:58

på den ande side så har ios slet ikke ændret sig i udsende siden den første iphone!

0 0
Cebastian 08-04-2011 11:56:29

Nok fordi Android kan laves om til dit behov og din smag :) Stock Android er rimelig clean og lidt kedeligt synes jeg, lidt ala iPhone, derfor er jeg rigtig glad for Sense. Og i det hele taget alle andre muligheder for at ændre på min Android. Det kan man jo ikke på en iPhone, så derfor er det overvejende på tide, at de lavede nogle større forandringer. Men det er jo bare mig :) I iPhone folk, er jo sikkert meget tilfredse med jeres allesammens og ens system (; Og begyd ikke på 3.0 ikke er en forandring fra mobil OS. De er markante, og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det af en dag :)

0 0
Zeb 08-04-2011 11:50:57

Nu er android jo faktisk blevet opdateret til 2.3 her i foråret og de fleste nye mobiler i topklassen kommer med denne version. Grunden til at du synes HTC mobiler ligner de gamle er jo at HTC lægger deres eget skin - Sense - henover stock android. Udviklingen i udseende fra iOs3 til 4 var da så vidt jeg husker heller ikke banebrydende...
I øvrigt: Android 3.0 ER kommet. Det hedder honeycomb og er et rent tablet OS der ikke kommer på telefoner. med Icecream der kommer senere på året bliver de to smeltet sammen igen så de dækker begge platforme.

Mht. artiklen: Man valgte at nøjes med 512MBram i iPad2 så mon ikke man også mener det er nok i iPhone5?
Hvis man kører med højere skærm vil man så holde fast i "retina"-pixel densiteten? For så får man jo en temmelig høj opløsning, der vel nærmest kan konkurrere med den på iPad. I så fald vil det lægge noget pres på konkurrenterne for at øge opløsningen på deres skærme, men på den anden side har netop den høje opløsning været skyld i at iPhone4 har scoret lavere karakterer i diverse benchmark tests end konkurenterne. det bliver naturligvis afhjulpet af den nye processor og evt. flere ram.

0 0
Jesper Vejle Krog 08-04-2011 08:47:43

Har du en iPhone 4 nu, så er der absolut ingen grund til at sælge din sjæl til den onde selv for at få fingrene i en femmer

0 0
David 08-04-2011 11:11:23

"så er der absolut ingen grund til at sælge din sjæl til den onde selv"

Næh, hvorfor gå over til Google?

0 0
Karim 08-04-2011 20:27:28

i det minste er googles motto ikke at "there is nothing wrong with iPhone, your just holding it wrong"

0 0
David 08-04-2011 21:48:39

Ingen tvivl om at Apple laver fejl, men aldrig nogensinde indrømmer det. Men Apple lever af at tage penge for deres produkter, Google lever af at sælge information om dig og vise dig en endeløs regn af reklamer.

0 0
Binky 13-04-2011 09:58:28

LIKE :)

0 0
HrLaursen 08-04-2011 09:03:30

Det skulle da lige være, hvis de får skidtet til at virke og får softwaren gjort moderne.

Når man har set en iPodPhone, så har man set dem alle. Det er ligesom porno... og det må man ikke engang se på en iPodPhone. :-)

-M

0 0

Om brug af cookies