Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Sådan bliver Nokia N8

Rygte: Sådan bliver Nokia N8

Nokia's Symbian^3-telefon skulle have en fire tommers skærm og tolv megapixel kamera.

Lækket billed, angiveligt Nokia N8
Lækket billed, angiveligt Nokia N8

Nokia har endnu ikke officielt bekræftet N8, men det virker mere og mere som om den er på vej. Der har den sidste tid været en del billeder og specifikationer på N8, der formentlig bliver Nokia's første mobiltelefon med styresystemet Symbian^3.

Skærmen skulle have en opløsning på 360 x 640 pixels, og kunne vise 16 millioner farver. Det vides dog ikke om det er en tryk- eller berøringsfølsom skærm. Processoren skulle være af typen ARM, men flere detaljer er endnu ikke lækket.

Telefonen understøtter GPRS, Edge, 3G og super-3G, Wi-Fi og Bluetooth. Foruden dette skulle der i følge rygterne være et 12 megapixelkamera, som kan optage video i 720p-opløsning. Den skulle kunne afspille video via HDMI, og også understøtte Div-X og MPEG4.

Det er en XML-fil fra nokia, som giver rygterne endnu mere hold.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

enzozoo 14-04-2010 00:06:22

alle snakkede om at der ville komme noget om den nye N8, fra nokias pressemøde den 13-4-2010, men da der ikke blev sagt noget ved det møde om N8, holder lige pludselig alle de latterlige rygtespredere deres kæft. hvorfor stopper de ikke alle deres løgne og venter på at de har noget fakta at dele med os andre forventningsfulde nokiaelskere.

0 0
Mobilsiden 15-04-2010 09:34:52

Sådan er det desværre generelt på mobilmarkedet (og for den sags skyld en masse andre brancher)... Men ja - også derfor vi på Mobilsiden.dk gør vores til, at folk er opmærksomme på det kun er rygter.

OG vi skal også nok skrive når der er nye officielle ting fra Nokia der er bekræftet :-)

0 0

Om brug af cookies