Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rygte: Samsung deaktiverer snart alle Galaxy Note 7-enheder

Rygte: Samsung deaktiverer snart alle Galaxy Note 7-enheder

Samsung vil angiveligt sætte en stopper for, at mange ejere ikke ombytter deres Galaxy Note 7 ved at deaktivere telefonerne den 30. september.

Foto: YouTube

Samsung har allerede tilbagekaldt den fejlramte Note 7, der ud af den blå luft kan kortslutte og selvantænde på grund af en fejl i batteriet.

Sidenhen er der dukket historier op om både et hus og en bil, der er gået op i flammer, samt en 6-årig dreng, der fik forbrændinger på hænderne.

Alle disse episoder er fundet sted efter Samsung har bedt de 2,5 mio. ejere af Note 7 om at returnere den og få den ombyttet med det samme. Da Samsung endnu ikke har nye Note 7-modeller klar, som kan udleveres på stedet, har det fået mange til at trodse Samsungs anbefaling om at slukke telefonen og få den ombyttet hurtigst muligt.

Læs også: Tilbagekaldelse af Samsung Note 7: Så dyrt bliver det

Derfor vil Samsung snart tage nye metoder i brug. En bruger på hjemmesiden Reddit har nemlig været i kontakt med Samsung i Frankrig, som først og fremmest kunne oplyse, at nye Note 7-modeller, der virker efter hensigten, er klar til at blive udleveret til kunderne den 19. september. Det er en oplysning, som hjemmesiden Ausdroid også har fået oplyst i Australien, hvilket styrker rigtigheden af brugerens historie.

Den mere interessante oplysning er nemlig, at den sydkoreanske producent angiveligt vil tilintetgøre alle Note 7-telefoner, der ikke er ombyttet inden den 30. september. Gennem forskellige tjenester, som kører som en del af Samsungs TouchWiz-tilpasning oven på Android-styresystemet, kan Samsugn formentlig få en form for fjernadgang til alle netværksopkoblede Note 7-telefoner, som kan deaktiveres på den valgte dato.

Læs også: Samsung: Derfor fejler batteriet i Galaxy Note 7

Dermed har kunder ikke andre muligheder end at få ombyttet den fejlramte Note 7 til en ny, hvilket også bør være en ganske kort og problemfri proces så snart Samsung har nye forsyninger på lager - som altså tegner til at blive om præcis en uge.

I første omgang mangler Samsung dog selv at bekræfte, at dette bliver producentens næste skridt i forsøget på at få ombyttet alle de fejlramte modeller, så der ikke opstår flere uheld, der ellers kan ende rigtigt grimt en skønne dag.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies