Rygte: Samsung Galaxy S III lanceres i maj og er blot 7 mm tynd

Samsung har bekræftet Galaxy S III er udsat, men nu er der lidt rygter om hvornår den er udsat til, samt flere specifikationer.

Rygte: Samsung Galaxy S III lanceres i maj og er blot 7 mm tynd

Ifølge de seneste rygter, skulle den længe ventede Samsung Galaxy S 3 blive den tyndeste smartphone på markedet, der altså dermed træder i forgængerens fodspor, Galaxy S 2, der også var den tyndeste da den udkom.

Med den nylige udmelding om, at Galaxy S 3 ikke lanceres på MWC, men at den dog kommer i første halvdel af året, strømmer det med rygter. Hjemmesiden ETNews meddeler, at de har fået informationer fra folk i branchen, og med en mulig lanceringsdato.

De foreløbige rygtede specifikationer på den kommende topmodel lyder på en quad-core processor, et kamera på bagsiden på 8 megapixels, et frontkamera på 2 megapixels, en Super AMOLED-skærm samt Android 4.0 Ice Cream Sandwich. ETNews skriver dog nu, at enheden blot vil være 7 mm tynd, og dermed en af de tyndeste smartphones. Den tyndeste smartphone pt. er fra Huawei. Lanceringsdatoen skulle angiveligt være sat til maj måned, der også er senere end tidligere rygter lovede.

Et andet rygte peger på at Samsung skulle lancere en 3D-smartphone, der understøtter tidligere rygter. Dette skulle ske på trods af den ellers lave efterspørgsel for 3D på smartphones.

Kilde: TechnoBuffalo via ETNews

Redaktionen har mere til sagen

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 6/2/2012 kørte vi nyheden om Hvilke nye telefoner kommer i februar måned? – Den videre beretning kan læses her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .